Azért kérdeztem rá ezekre, mert már jó ideje nem voltam közgyűlésen, nem tudom mi a helyzet, részvénykönyvet se láttam régóta, pedig ez utóbbi elég fontos. A befkapcs tartót bármikor fel lehet hívni, de rkönyvet kizárólag személyesen lehet megnézni, nem is várnám el h másképp legyen, a gdpr betartása mindenkinek érdeke.
Szerintem tudod is miért :), pontosabban, hogy ki is Ő, ezzel 2 frissen szabadult nickkel. (Bár most Én nem akarom felhúzni, múlt 7en meg tettem, most más jön :)
Most beszéltem a befkapcs tartóval, nem volt ott Wallisos alkalmazott, szerinte sem érdemes aw-ból kiindulni, ahol alacsony a profit az elábé miatt, eladott áruk beszerzési értéke, szóval lesz ez olyan jó mint az Alteo. El kell végre felejteni 2019 februárját, az Alteoból kell kiindulni, a Wing akkor tud adót optimalizálni ha REIT-é válik ahhoz viszont tőzsdei cég kell a wamnak, ami az asset managmnt.
Naiv kérdések ezek. Itt mindegyik katona. (Katona, azaz azt csinálja amit mondanak neki, más választása nincs, cserébe hűségesek lesznek, nyilván irdatlan havi keresetért.)
Jogos észrevétel amúgy, ezek a jelszavak automatikus mentése, törlöm is a másikat azonnal. Jó kérdés h Ádámosi és Veres mennyire konzultálnak ezekről az ügyekről, nyilván Székely is beleszól, neki is van szava. Az Alteoból kiindulva korrekt a Wallis, ott jól jár minden befektető. Az Akko kapcsán pedig Prutkay maradjon a cég élén, lehet Veres is bízik benne.
Egyik mobilon, másik gépen, ez a végleges. Aminek nehéz utána nézni, h milyen ember ez a Veres, hallotta-e vki nyilatkozni, milyen a benyomása róla, tavaly nem tudom h előre tudta-e h Ádámosi majd jól borítja az aw-t. Székely ott volt a közgyűlésen, volt ott Wallisos kolléga, megbízható ember benyomását kelti, korrekt ez a Székely?
Azért a wallisnak semmi köze a winghez, csak Veres van a sorvégén mind a kettőnél ennyi. -Wallis Asset Management, tulajdonosa: WALLIS PORTFOLIÓ
Korlátolt Felelősségű Társaság meg: Veres Tibor. -WINGHOLDING Ingatlanfejlesztő és Beruházó Zártkörűen Működő
Részvénytársaság, tulajdonosa: DAYTON-Invest Korlátolt Felelősségű Társaság
meg: Veres Tibor. (Latom a Nickjeid elszabadultak megint.)
A kérdés h a Wingnek ez a Wingnek megéri-e, tehát SZIT kizárólag tőzsdén jegyzett cég lehet? Ez az adózás szempontjából fontos a Wallis Csoportnak, gondolom a Wing is Veresé, tehát a Wallis Asset Management tulajdonában áll.
Akko Invest