Ja és még egy dolog, a szenvedélyes Akko tulajdonosoknak ajánlom hogy nézzék meg a WING vadonatúj imázs reklámját, ami bemutatja a főbb építményeit modern technológiai vívmányait, külföldi terjeszkedesét stb. Őszintén megkell mondjam ez bőven a legjobb promó film amit valaha láttam. Én nem mondom hogy vegyétek, de akinek sok van az nézzen bele. Én ma láttam először, megéri
Ma már 305 alatt tőke emelés sem lehet, srv brutál mód felhúzná mert nagyobb mennyiségben nem lehet venni, S tudjuk hogy mit csinál a részvényekkel az srv (delta Opus)
Mostmár a kötelező vételi ajánlat 305 felett lenne. Most sem adná senki. A Wing sztoriról semmit nem tudunk még de veresek nem véletlenül hozzák ide. Az idióta csak venni akar azért beszél okorseget.
Egyetértek! Valószínű a Szerémi maradék 50 %-ának megvásárlásával jön újabb hír, ha nyélbe ütik az üzletet. Már elég sok idő eltelt és szerintem nem is akarják túl sokáig húzni, valószínű ezzel egyidejűleg lesz a tőkeemelésről is némi infó. Eléggé leült a kereskedés, jó lenne egy kis élénkülés ezen a téren ;), a korrekció remélem a végéhez közeledik, vagy már ott tart!
Ez természetes meg én türelmes is vagyok. Nem 1-2 hónapja ülök benne, de kicsit idegesítő, hogy minden más (sok esetben nulla eredménnyel) tudott duplázni szinte napok alatt itt meg ilyen eredmények mellet még az sem sikerült. Ennyi az egész. Persze egyébként tudom, hogy jó lesz ez cssak na.
Akko fórum