A Bif-et ha megfigyeljuk pont az ellenkezőjét láthatjuk, ott az 531es 180 napos atlag alá ment jo pár hete az 50 napos mozgóátlag, ott halálkereszt alakult ki kb szeptember elején, én szoktam ezeket figyelni, bár nem 100 százalékos, s gyakran késve is veszik észre.
Az aranykereszt akkor jelenik meg egy grafikonon, amikor egy adott eszköz 50 napos mozgóátlaga ugyanannak az eszköznek a 200 napos mozgóátlag fölé került.Az aranykereszt jelzés erosebb es biztosabb is ha az kiugró forgalomnál történik.Ezt láthatjuk most itt.Gondolom ezt masok is eszrevették, ezt ráadásul tamogatja a jo p/e, ujságot, gazdasági dolgokat nézik, igy majd jonnek meg a hirek is még.
...de ha az akko éves csucsat nézed meg osszeveted az opus mai csucsával akkor meg is elozte az opust eves szinten...persze ha ott eladtál volna......egyik legjobb p/e rata most a beten.
El is adtam 487-en az opus pakkom másik 1/3 át. Már csak az 1/3 -a van meg . De még így is többön adtam el mert 480 nál terveztem, elégedett vagyok azzal a 25%al 4 hónap alatt. Kaptam is belőle akkot, illetőleg appot. Én most akkoban kb. 15%pluszban vagyok, így nem panaszkodom, mondjuk én nem vagyok telhetetlen. Még 290 alatt gyűjtögetek, minden nap kereskedéstől függően beállok 1-2-3k darabbal aztán mikor hogy kapok. Jó lesz ez!:)
Toka Úr, ezt most nagyon benézted. Amíg a retkes akkoban ülünk addig már többszörözni lehetett volna a többi részvényen, aztán mint beszéltük 300on vissza lehet pislogni ide és majd megy, de még kell az idő, csak már eltelt egy év lassan. :D Opus brutált ment ma is és úgy az egész egy év alatt látványos a javulás színvonalban, míg itt hasonlót várnék a héten és múlt héten történt bejelentésektől, igaz ezen a héten legalább kereskedés van de még mindig egy vicc az árfolyam... Postványtenger továbbra is csak húzza az emberek idegeit. Kitartást mindenkinek. Szégyen az van, de lesz mellé végre hozam is.
Akko fórum