Jah igen, és ami nem vigasztal senkit és nem hiszem hogy jó hír, de azt is mondta, hogy ha 1 papírban nem tudsz ülni 10 évig, akkor meg se vedd...mondjuk Ő már biztos nem fog 10 évre venni semmit szegény
Én amit javaslok ilyenkor, hogy összeállni és mószerolni őket főként a közösségi médiában. Arra fognak ugrani. AW eseteben szamtalanszor volt ra pelda hogy amikor elkezdte valaki piszkalni oket akkor jeeeeeee tortentek pozitiv dolgok. Szóval hajrá.
Megeshet az a csufsag, hogy iden is itt fogunk ragadni??? Nem tudom mit kovettem el, hogy mar minden reszveny emelkedett es csak ez a haci gane ezart fogjak! Miert vagytok ilyen moslek ge.ik????
A világ jelentősebb piacán új csúcsok dőlnek, ez a rakás szar meg sem mozdul. Veres adamosi és prutkay maffia irányítás alatt tartják a részvényt nyomott áron, úgy hogy majd 40 milliárdos árbevételt csinált bő 3 mrds Ebitdaval. Messze de messze gerinctelen amit műveltek
Most hogyan allt vissza nap vegere pluszba? :) Mar kezdek semmit sem erteni... mire kell varni az srvvel? Ez erdekelne. Igy is milliardokat mosnak/keresnek mire kell meg varni? Letelik 2 honap es egy deka hir sem.
Meg azt is mondta, hogy alul értékelt cégeket kell venni, mert előbb utóbb az árfolyam is leköveti... Illetve itt nincs semmilyen lék, a cég stabil és jó eredményeket hoz, csak az árfolyam ellen van a vezetőség...egyelőre... Ez a hasonlat itt most nem állta meg a helyét
Tudom hogy nem egyszerű megcsinálni, de Buffett ilyen cégekre gondolhatott, amikor ezt a tanácsot adta: "Ha éppen egy olyan csónakban ülne, amelyikbe folyamatosan víz szivárog a lékeken keresztül, feltehetően hatékonyabb, ha a lékek tömködése helyett átül egy másik csónakba."
Értelmileg képesek felfogni, mert azt látod egy ember szemében, hogy képes e rá. Az, hogy emocionálisan tud e hozzá viszonyulni, ne adj Isten valamit hozzá tenni szakmailag, már egy más kérdés!
Jelenleg még nem akarják, hogy induljon. Viszont azt sem akarják, hogy 240 alá és 255 fölé menjen. Ez látszik is abból, hogy amint elérjük a 239-240 es szintet azonnal jönnek is a 50 k vételek egyben vissza 250 ig, ha pedig megindul mint a gyorsjelentésnél akkor pedig jönnek forintonként a 2500 darabszámos eladások forintonként vissza 255-ig. Ugye alaptőkét akarnak emelni rv kibocsájtással 180 napos átlag áron. Ez most jelenleg 248 ft. Milyen érdekes, hogy pont 240 és 255 közé esik ez a szám. Továbbá srv-t akarnak amiből én arra következtetek, hogy rv-el akarnak valamit fizetni. Viszont abban is szinte biztos vagyok, hogy az akkonak lesz köze valamilyen úton módon a reptérhez.! Jelenleg a bét prémium kategóriában talán az app az egyetlen aminek kisebb p/e értéke mint az akko-nak! Meglátásom szerint nem is kell sokat várni már!
Akko fórum