aki nem látta a történéseket , és nem rakta össze a puzzle-t....az vak! Egy 10 milliárd kapit cégben van egy 25 milliárdot érő prémium cég ( NEO) , továbbá van mögötte egy emelkedő pályára állt árbevétel , üzemi eredmény. És persze a WING tovább erősít .... többet nem kell mondani! :)))))
Hirtelen elfelejted, hogy ennek az árfolyamnak most kb. 450-500-on kéne lennie? Már ne is haragudj de konkrétan leírta itt több fórumozó is, hogy szépen lent tartották. De amikor megy a szekér az ember hajlamos elfelejteni, hogy közben mit műveltek. Kívánok sok hasznot azoknak a (kis)részvényeseknek akik kitartottak eddig és nem örültek meg! Remélem egy szép időszak következik, lassú csorgással emelkedés... a cél a csillagos ég legyen.
A teljességhez hozzátartozik és arról se feldkezzünk meg, hogy azért a vezetésnek, menedzsmentnek és ha valaki szemèlyesíteni akarja, Prutkay-nak is ebben nagyon-nagy munkája van! Lehet azon vitatkozni, hogy mikor és mit, valamint hogyan kommunikálnak, de amit mindíg is láttam: a munka el van végezve! Köszönjük!
a kötelezettségállomány csökken , a bevételi forrásokat , projecteket meg támogatja. Ez a kettő dolog ami eléggé ütős. Piaci kapitalizáció nem sokáig lesz 11 milliárd környékén ....:)))))))
ez várható és látható volt. Egyszerűen nem engedték hogy emelkedjen. Szembetűnően , látványosan tolták vissza , le a papír árfolyamát. Ha valaki(k) ennyi pénzt tesznek bele , nem a semmiért! Valószínűleg nagyok ....túl nagyok a tervek!!!! :))))) Széééép! :)))
****igaza van___megkovetem magam___fo a szerenyseg virag elvtars***a 308 forintra ertettem___jogilag is rendben van, korrekt is, nemzetkozileg sem kifogasolhato___minek jegyezni ha piacon veheto___nem??** ___a lenyeg venni kell___meg talan lehet___decemberben***
Eddig nem nagyon vették mivel a 180 napos árat nem akarták följebb nyomni Viszont most már szerintem jön egy ereszd el a hajam, mert most már nem kell hogy lenn tartani. Jöhet az OTPs csapat is mivel úgy látom ők manővereznek a wing/mevinvest számlával...
Akko fórum