16 kereskedési nap van március 20. előtt még. Ha valakik nagy tételben szeretnének előtte venni, akkor azt az oda vezető úton lassacskán látnunk kell. Bármikor szólhat nagyot, utána pedig megy majd magától. Lehet még pár napig maszatolás, mert az elmúlt pár hét forgalma kritikán aluli. Meglátjuk.
Március a részvényesek hónapja lesz... akko(r) indulunk... a sok meggyötört lelkű részvényes és speka végre kap majd némi oxygént... májusra már mindenki jobban lesz, kivéve akiknek még nincsen Akko-ja, ők a fejüket foghatják már most... Hajrá!
Hajrá mindenki! Nagy türelmet minden részvényesnek! Lehet, hogy nagyon lassan, de robbanás előtt vagyunk... gyülekeznek a vevők, a szintek egyre feljebb... hamarosan rajt. Toka Úr karbantartása is a végéhez közelít... :)
Rakok Neked vigaszul egy forumkarbantartast.Ja...és igaz a presszobol figyelek de egy emlekrészvényem 2 csomagja már plusszos... de azt vettem 4e-n is.Itt meg jo jelentés kell legyen....de most annak orulok hogy már nem dagad a lábam.
Szia! Tuti nem kell sok neki, csak pár reményvesztett maradt a könyvben. Ahhoz viszont, hogy elinduljon, valami szikrát adni kéne a menedzsment részéről. A kommunikáció hiányosságait korábban már leírtam, (nem ragoznám, logisztikai szakmérnöki tanulmányaim során a termékértékesítés marketing oldaláról sokat tanultam), nem látom a háttérfolyamatokat, de ami a külvilág felé megnyilvánul, az lehet ugyan objektív, de nem értékelhető. Reméljük ez változik és a sok maradi a háttérben a menedzsment mögött előbb-utóbb, kényszerböl-vagy felismerésből halad a korral. " A felismerés nemcsak a bölcsek számára gyönyörűség, hanem a többiek számára is - csak éppen kisebb mértékben " Arisztotelész. Nem látom az arbitrázst a háttérben, ez kevés lesz!
A bizonytalanság sose jó az árfolyamnak, főleg ha azt gyakran piszkálják különböző érdekekből. Nem mind1, hogy mennyiért és miből vették, így első körben. Természetesen árfolyamemelkedést várok, hisz a stratégiai célok mentén születnek a döntések.
Akko fórum