Annyira nagy a kivárás, hogy az első hírig sztem ebben a 250-270-es sávban fogunk tengődni. A jó hír viszont az, hogy egyre közelebb vagyunk ehhez, valamint a folyamatban lévő akvizíció is sztem hamarosan zárulhat (60 nap telt el az adás-vételitől).
Már csak abból is lehet következtetni arra, hogy NER-es lesz ez a cég (többségi tulajdona), mert itt is történt bőven piaci manipuláció, de büntetésre nem is gondoltak eddig (az AGY 69 küszöbátlépés bejelentési kötelezettségének elmulasztása más kérdés). Szembekötősdit nem akárkivel játszanak.
Opusos leverés, de azért nagyon remélem, hogy nem verik le 200ig. Az lesz az alja. Egy dolog miatt sajnálnám: mert már nem tudok venni belőle, de ha 200ig leverik akkor azt mondom tutti venni kell.
A másik verzió sztem, hogy olcsóbban akar venni, de ezen a szinten már nem lesz pánikreakció, bukni fog rajta. Amúgy remélem hamar megindul, ha ez a helyzet és nem lesz kedve játszani ;)
Félre ne értsetek, sajnálom, bárkinek adódhat olyan élethelyzet, h most azonnal kell. De ha nem ez motiválja, akkor 1 hónap és tisztábban láthatja, h tényleg többet ér, ami már az árfolyamban is megjelenik.
Akko fórum