Ez a Varga nevu foszer, miert ment el..., mondjuk nem irányitó volt, nem is kapott sok lovét, de erdekes hogy még 4xx arfolyamon is vett reszvenyt aztan 2022 ben 280on s lett neki 88000db...most meg 220ert vették át tőle.Amugy lehet inkább az esence-vel akar foglalkozni jobban.Vagy momdták neki, hogy más jön...mint a b+n a takaritoknak, hogy atszerzodnek hozzajuk vagy lehet csomagolni.Most én is beveszek egy kis eszenciát azt András haveromnál fozunk pacalt..már neki is megvettem a névnapi eszenciáját.Kozben majd figyelek, itt is meg opuszban is.
A kontextusból és a Veressel való összehasonlításból nekem az jött le, hogy a rv árfolyam szinten tartását értik a “más volt a célja” alatt. Magyarul figyelt arra, hogy ne egy kereskedhetetlen, viccrészvény legyen az AKKO. Más, magasztosabb célt nem bírok elképzelni…
Erdekes az is hogy sietnek a fiuk, Gulyas cafolta a dec1-el fenallo fizetesi kotelezettséget, persze mert penteken erkezik be az mvm es osztalék, azt át kell iranyitanni a tobbivel(biztosito,erste) es le kell gondolom váltani eurora(nem is rossz a Ft/Eur arfolyam), de a mar a dec4 et nem cafolta.2018 tol van jelen a b+n ekkor vette meg az airport security zrt-t.Meglátjuk, pár nap mulva tobbet tudunk.
Itt a reptéren az uzemeltetés teljesen más dimenziójú es tevékenységi koru mint amit az app csinal ez inkább a b+n(akko) jellemzőjéhez igazodik, foleg meg hogy már ott is van s csak a tevekenységi kort kell kiterjeszteni.
Az igaz de most néztem meg a jogszabályt, szerintem a Szit is uzemeltethet, a 2011 es jogszabàlyt kesobb modosították, pontosítottak....de nem vagyok jogász, ettol fuggetlenul a b+n a befuto lehet, foleg ha már ott is vsn jelenleg a reptéren.
Minden idők legnagyobb tendere az összes kórház takarítása, faciliy managementje, amit a B+N valaha elnyert: 400(!) Mrd Huf/ év forgalom. És ez már hivatalosan be lett jelentve. Csak történne már meg, amit itt mindnyájan baromira várunk…..ha egyszer tényleg megveszi az AKKOt a B+N, akko nem 500-600 közötti lesz a fair value a jelenlegi rv- számra számolva, az biztos.
Appbs is ment a speka, ok is remélnek...de a szit az nem uzemeltetés...arra nem lehet alapítani.(Marika mkndta nekem egyszer az Otp szakmaibol, Ö igen képben van)
Erdekes hogy a 49szazalek a Vinci-e de mégis ove a managament jog.Mondjuk igy nem kell kozbeszereztetni, mar ha kellene a masik oldalrol de igy bizti nem kell....minden dokument keszen lehet, már csak alá kell írni...hogy kik lesznek a tenyleges dolgozo cégek az is már bizti lehet...jo nagy a titokzatossag, csak sotetben lehet tapogatozni...de a b+n bizti benne van s talán viszi a hordokat is.Hamarosan kiderul.
Az elmult 1 evben 3 szor volt kitorése, ezen a szinten s lejebb meg kell venni az akkot..atlag .4 honaponként van felso hullam...nem rossz..ha lesz hir akko elobb...persze attol fugg kinek milyen drága hordoi vannak.
Köszi hogy leírtad én már egy ideje olvastalak, de nem volt időm regisztrálni. Köszi hogy megosztottad. Nekem is az az érzésem hogy a nagy tulajdonos papírjaival a broki kölcsön papírokból ide bármikor letudja tenni, ez a 220-230 játszik már egy ideje, ami nevetséges árfolyam lássuk be! Veres neve nem cseng jól tegye a párnája alá, wallisban is látjuk mit csinál
Akko fórum