Kiderul decemberben, még a dolog ott kezdodott kb amikor Don Ur mondta, csak akkor a mol es indotek volt képben.Még 1 szer ennyit rászánok erre a dologra is.Opusom stabil volt, masterem emelkedett, ez piros lett, a tobbi minimalisan csokkent.(azokbol keves van)
Hát legyenek rá büszkék hogy itt zárt. Mert hogy ezt nem kicsi adta meg 227 én is az tuti. Itt lenn kell tartani a nagy tulajdonos papírja ott van, brokinak ez a dolga, nehogy a kisbefektető lássa hogy szépen muzsikál, itt nagyobb a párt érdek
https://www.youtube.com/watch?v=wDH66XINqls 2024 a sárkány és az Akko éve lesz. Ha ez így lesz, akkor pedig számunkra a modellváltás éve is lesz (a Donald Trump-féle értelemben) :D
Igen, a reptér bizniszről pl napokon belül ki kell derülni, ki hova mikor. Ha az új nagy tulajnak (B+N) vannak szándékai, azt is lassan el kell kezdeni intézni (kurva nagy tendert húzott be január 1-tol, sztem legalább akkora, ha nem nagyobb, mint a repteres.) Én már nagyon türelmetlen vagyok, több, mint 4 éve ülök egy nagy pakkban, de most először érzem, hogy 2024 az AKKO éve lesz.
Hm..hm..lehet 220 as aron megy majd a buli...mar a cegek kozt ha lesz...a csókát is azon fizették ki..a lenyeg hogy ha lesz buli akkor legyen akonk..mert a buli masnapjan nem annyi lesz...
Akko fórum