Így van. Itt a történetre már nagyon koncentrálunk, hogy az csak na :) csak hát már szinte mindenkit is ki űztek belőle és pl. az 1 órás forgalmi adat is mutatja 2,2 milla (hát vicc), hogy szinte a fenét sem érdekli ez az rv (bár valószínűleg ez volt a céljuk). Ezek már annyi IT tagot cseréltek az elmúlt 2 évben hogy az már gombócból is sok lenne.
Tudom, hogy daytrader vagy, elég jól lekereskedted a mozgásokat, de most már a történésekre kell koncentrálni sztem. Szerintem majdnem mindenki ott van usa tőzsdén is, de az egy másik kávéház, azért nem írom ide, hogy mim van, vagy mennyit nyertem ott.
Rendkívüli tájékoztatás
Az AKKO Invest Nyrt. (székhely: 1124 Budapest, Lejtő út 17/A ; cégjegyzékszám: 01-10- 140179,
továbbiakban: „AKKO Invest”) a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény 55-56. § - ai alapján és
a 28/2008. (VIII.15.) PM rendelet 4. mellékletében foglaltaknak megfelelően, közzétételi
kötelezettségének eleget téve az alábbi tájékoztatást adja.
Az AKKO Invest ezúton értesíti Tisztelt Részvényeseit, hogy Kalmár Zoltán úr, mint az
Igazgatótanács tagja és az Audit Bizottság tagja a következő közgyűlés hatályával lemond
Igazgatótanácsi és Audit Bizottsági tagi tisztségéről. Az Igazgatótanács a lemondást tudomásul
veszi, egyúttal ezúton is megköszöni Kalmár Zoltán úrnak az eddigi munkáját és további sikereket
kíván szakmai pályafutásához.
Budapest, 2021. február 10.
AKKO Invest Nyrt.
Akko fórum