Topiknyitó: Fidel_Castro 2016. 11. 12. 20:51

A TV2 aljasságai  

Karaktert akart gyilkolni a TV2, de teljes leégés lett a vége link



Vajna miniszteribiztos / kaszinómogul / és fánkgyáros csatornáin Vona, Spéder utána folytatódik a hazugságok nagyüzemi gyártása.

Hajrá Fidesz! :-)))
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fidel_Castro 2019. 10. 02. 19:10
#26
A TV2 épületénél tüntettek és skandáltak
Tudósítónk szerint a híradó közben azt skandálták, hogy hazudik a TV2.
https://index.hu/belfold/2019/10/02/laszlo_imre_tv2_tuntetes/
Törölt felhasználó 2016. 11. 25. 13:17
Előzmény: #24  Fidel_Castro
#25
Itt is látni, hogy bármilyen hazugságra képesek.

Lásd borz hozzászólásait.
Fidel_Castro 2016. 11. 25. 13:11
Előzmény: #22  Fidel_Castro
#24
TV2 „Tények” – Így vált a csatorna politikai fegyverré

Míg korábban a TV2-t kereskedelmi médiumként aposztrofálhattuk, ma már inkább „a kormány szócsöve” kategóriába illik. A csatorna az akkori közúti balesetekről, gyilkosságokról és édes pandamacikról szóló riportok mellett, a korábbi tendenciához képest egyre nagyobb arányban tudósít politikai hírekről, sőt úgy tűnik áttért a karaktergyilkosságok és hírhamisítások dimenziójába.
-
-
-
-
-
A szakmaiatlan túlkapások, aktuális kormányérdekekkel megegyező riportok politikai fegyverként működnek Andy Vajna tulajdonlása óta gondosan az ellenzéki vagy a kegyvesztett politikusok ellen irányulnak a riportok, és a kormány érdekeit tartják szem előtt. Habár az érintetteket utólagosan megvédik a személyiségjogokat védő törvények, ki emlékszik később arra, hogy a perek milyen eredménnyel zárultak, hiszen mindig nagyobb a botrány szele, mint az igazságé. A fő probléma azonban az lehet, ha az emberek a mesterségesen manipulált médiának esnek áldozatul, akkor válhatnak igazi fegyverré a kormány kezében saját médiumai.

link
Törölt felhasználó 2016. 11. 25. 13:00
Előzmény: #22  Fidel_Castro
#23
Nem sokan kíváncsiak a nyilvánvaló hazugságokra!
Fidel_Castro 2016. 11. 25. 12:56
#22
Csődbe mehet a TV2 – megdöbbentő új számok kerültek nyílvánosságra
Megosztani Facebookon Tweet-en
Sokan legalábbis ezt gondolhatnák, ha így megy tovább akkor akár csődbe is mehet a csatorna. Csődről azonban egyenlőre szó sincs, viszont a TV2 nézettségi adatai továbbra sem közelítik fő riválisa az RTL adatait.

A TV2 a tulajdonosváltás óta gyengélkedik, legalábbis nézettségi adatokat tekintve hiszen míg korábban az RTL-t tekinthette fő riválisának, a mai nézettsége fényévekre van fő riválisától.
-
-
-
-
Összegezve bár a tendencia nem új, azonban ha a csatorna szerkesztési elveit továbbra sem a szakmai megfontolások és a hozzáértés fogja vezetni, hanem a “családi” és “rokoni” kapcsolatok a TV2-nek drámai közönségfogyással kel majd szembenéznie. Ez egy természetes piacon akár csődközeli állapotot is jelenthetne, de nincs bennünk kétség, hogy az “állam segítsége” minden esetben meg fog érkezni Andy Vajna csatornájához.
link
Törölt felhasználó 2016. 11. 24. 10:25
Előzmény: #20  Fidel_Castro
#21
Kénytelenek voltak vizsgálatot indítani, túl átlátszó lett volna, ha ezt meg sem teszik. De bünti nem lesz, kár ábrándozni. Vagy majd elintézig egy elvtársi figyelmeztetéssel.
Fidel_Castro 2016. 11. 24. 10:22
Előzmény: #19  Fidel_Castro
#20
Vizsgálat indul a TV2 ellen a Vonát lejárató riport miatt

A Terry Black közreműködésével készült, Vona Gábort homoszexualitással vádoló riport megért egy vizsgálatot az NMHH-nak.
Miután a TV2 november 10-én Terry Blacket vonultatta fel, hogy a "Tények" című műsorában lejárassa Vona Gábor Jobbik-elnököt azzal, hogy meleg, többen is feljelentették a csatornát. A Magyar Nemzet csütörtökön azt írta, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság vizsgálatot indított az ügyben.

Közölték, a munkatársunkat, Gergely Zsófiát lejárató riport ügyében még nem döntöttek, mert még túl kevés idő telt el azóta, hogy adásba került. Emlékezetes, a Várhegyi Attila szívinfarktusáról hírt adó kolléganőknről valótlanul állították, hogy nem vett részt azon a tárgyaláson, amelyről tudósított. De ami még szembetűnőbb volt, egy másik Gergely Zsófia arcképét mutogatták a riportban. Úgy tudjuk, a TV2 azóta megvált a lyukra futó riportertől.
Fidel_Castro 2016. 11. 17. 16:08
Előzmény: #18  leon88
#19
A tiltott Paks-reklámok miatt panaszt tesznek a TV2 ellen
NOVEMBER 17. 13:37

A Párbeszéd Magyarországért a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz (NMHH) fordul a TV2 televízión felbukkanó egy másodperces reklámok miatt – jelentette be Barabás Richárd, az ellenzéki párt elnökségi tagja.
A Párbeszéd Magyarországért egyúttal felszólította a TV2-t, hogy hagyjon fel a sorozatos jogsértésekkel, sem álhírekkel, sem tiltott reklámozási módszerekkel ne manipulálja a nézőket.

Álláspontjuk szerint az egy másodperces reklámok tudatosan nem észlelhető reklámnak minősülnek, amit több jogszabály: a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló törvény, valamint a reklámtörvény egyaránt tilt. Ezek a reklámok ugyanis az időtartam rövidsége miatt a tudatos észleléshez szükséges ingerküszöbnél kisebb erősségű látvánnyal kívánnak hatni, ami álláspontjuk szerint rendkívül etikátlan és nem véletlenül tiltott.

A Párbeszéd szerint az ügyet csak tovább súlyosbítja, hogy egy olyan korrupt beruházás népszerűsítésére próbálták használni ezt a jogszerűtlen reklámozási technikát, mint a paksi atomerőmű, valamint annak bővítése.

A párt a TV2 újabb jogsértése miatt ismét az NMHH-hoz fordul, ahogyan azt korábban, a hajléktalanok méltóságának megsértése esetében is tette.

AGYSUGÁRZÁS! Vajna miniszteri biztos/ pókermágnás és fánkkirály tévéjében.
leon88 2016. 11. 16. 18:27
#18
Javaslom a "RTL Klub, index, 444.hu, hvg és társai manipulációi és aljasságai" topik megnyitását is.
exmnbs1 2016. 11. 16. 18:16
Előzmény: #16  exmnbs1
#17
Pontosabban empátiát
exmnbs1 2016. 11. 16. 18:11
Előzmény: #13  Bekre_Pal
#16
Mivel ennyire támadják kezd szimpátiát kivaltani
Törölt felhasználó 2016. 11. 16. 18:08
Előzmény: #14  Fidel_Castro
#15
Szerintem a TV2 is elkezdte azt, amit a hvg, a zindeksz meg az oknyomozó kormánynyomorítók!

Csak hát neki nem szabad!
Fidel_Castro 2016. 11. 16. 18:01
Előzmény: #8  _pampa
#14
Megfélemlítő támadássorozatot indított a TV2 Tények műsora a hvg.hu munkatársa, Gergely Zsófia ellen. A hvg.hu szerkesztősége a leghatározottabban visszautasítja a torzításokra épülő karaktergyilkossági-kísérletet, és kiáll kollégája mellett. A Tények állításainak hátteréről, valamint a hvg.hu álláspontjáról az alábbiakban az érintett, Gergely Zsófia, illetve Nagy Iván Zsolt felelős szerkesztő írását olvashatják.

Egy fenyegetésről
Szombat este még csak egy szóra sem méltó próbálkozásként kezeltük a TV2 Tények tendenciózus, a hvg.hu újságírója, Gergely Zsófia ellen irányuló karaktergyilkossági kísérletét, amit csak szánalmasabbá tett a hiba, amellyel fölöttébb kínos helyzetbe hoztak egy a munkatársunkkal azonos nevű, ám teljesen kívülálló embert. A szakma, illetve a közösségi média percek alatt szét is szedte a tudósítást, akként kezelve azt, ami volt: egy mém.

A Tényeket azonban a baki és annak visszhangja sem állította le, vasárnap este ismét „megtalálták” Gergely Zsófiát, igaz, ekkorra sikerült előkeríteni a rejtőzködőnek nevezett (egyébként bárhol és bármikor elérhető) kollégánkról egy jó pár esztendővel ezelőtt készült felvételt. A stílus azonban változatlan maradt, kollégánkat nemcsak nevén nevezték, hanem „Ő az, aki…” kezdetű mondatokkal beszéltek róla, vele összefüggésben pedig még szabadságvesztés lehetséges kiszabását is emlegették.

Amit a TV2 tett (amikor a kormányzati média olyan jeles bástyáit követte szombati és vasárnapi tudósításaival, mint a Magyar Idők, a Pesti Srácok vagy a 888.hu), az nem egyszerű vagdalkozás, hanem fenyegetés, egy újságíró megfélemlítésének kísérlete, amit a leghatározottabban visszautasítunk.

A hvg.hu hisz abban, hogy Magyarországon lehet tisztességes, az olvasót sokoldalúan tájékoztató újságírást művelni, ezt várja el munkatársaitól, ezt kéri rajtuk számon, és ezért áll ki mellettük. Jelen esetben a megítélésünk szerint sem szakmai, sem etikai normát nem sértő Gergely Zsófia mellett.
Nagy Iván Zsolt
felelős szerkesztő

Felsorolni is nehéz lenne az évek óta egyre durvább médiaháború állomásait, az Origo lefejezésétől kezdve a 888.hu–Lokál–Ripost trió hadrendbe állításán át a Népszabadság leállításáig. Egész szerkesztőségek vesztek oda, amihez ugyan nem mérhető, mégis a kézivezérelt média újszerű bevetése volt, ahogy a hvg.hu újságírójaként megpróbáltak lejáratni.

Véleménycikkben szándékosan nem reagálok sem a pénteki Magyar Időkben, majd a 888.hu-n megjelent, illetve a szombaton és vasárnap a Tv2 Tények című műsorában elhangzottakra, bár a nekem kiosztott „moráldíva” hülyeséget könnyű lenne lecsapni. A „Tények” állításaival szemben álljanak itt inkább csak a puszta tények.

Egy árulkodó jegyzőkönyv

A Magyar Idők, majd erre hivatkozva a Tv2 azt állította, úgy tudósítottam a csatorna és Spéder Zoltán közötti perről, hogy jelen sem voltam. Ez az az eljárás, amit az üzletember azért indított, mert a Tv2 elhíresült „Rejtőzködő milliárdosok” sorozatában csúsztatásokból és paparazzo fotókból összeszedett riporttal ment neki – az anyagot itt sikerült ízekre szedni. A Fővárosi Törvényszék első, szeptemberi tárgyalásán hangzottak el az érdemi jogi érvek a személyiségi jogi perben, ahogy az erről szóló cikkben szerepel: „a hvg.hu ott volt a tárgyaláson”, amit alátámaszt az ülésről készült bírósági jegyzőkönyv is:
link
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2016. 11. 15. 08:29
Előzmény: #12  vegyesz
#13
A vona mostanában nagyon sok ilyen ingyenreklámot kap. Azon se csodálkoznék ha ez valami terv része lenne arra, hogy viktorunk neki adja az országalmát, miközben a tolvajgépezet zavartalanul tovább üzemelhet. Érdemes gyanakodni szerintem.
vegyesz 2016. 11. 15. 07:36
Előzmény: #11  Fidel_Castro
#12
Most tényleg az a fontos kérdés, hogy Vona buzi, vagy nem buzi? Ezen a kérdésen csak a fidesz vírussal fertőzött egyedek élvezkednek. A fidesz vírus egyébként valami olyasmi hatású mint az Alcheimer kór. Gyógyítani jelenleg nem lehet. Talán egyszer majd jön valaki, aki felfedezi a fidesz vírus ellenszerét.

Sokkal fontosabb kérdés, hogy ki lop a közösből. Mennyit lopnak el? Hova tűnik a lopott pénz? Miért maradunk le Szlovákia és Románia mögött minden gazdasági mutatóban? Erről miért nem beszél a TV2, meg a többi lakáj? Van egy öreg fideszes, akinek más elképzelése volt a fidesz hatalomról. Ő anno azt mondta, hogy aki belenyúl a közös kasszába, annak levágjuk a kezét. Sokan belenyúlnak, de a keze mindegyiknek a helyén marad. Ellenben ez a fideszes most a partvonalon parkol, kussol. Tudja, hogyha megszólal azonnal minimum lebuzizzák.

Vona is a fideszből való. Ezért is nagyon nehéz dolga van vele a habonyműveknek. Nem vagyok benne biztos, hogy le tudják gyalulni. Ő nem Torgyán bohóc, Dávid Ibi, Herényi pubi, stb., akiket eltakarítottak az út jobb oldaláról. Ő okosabb. Ráadásul ez a buzizás nem valami eredeti, nem hatásos. Fárad a habonyművek? Meglátjuk.
Fidel_Castro 2016. 11. 14. 21:56
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
#11
A TV2 meghamisította Vona szavait, hogy Orbán polgári köre melegbulinak tűnjön

A Fideszmédia iszonyatosan rá van állva Vona Gáborra.
A napokban az Origo, a Riposzt, a TV2 és a Habony-média minden leágazása azt nyomatja Terry Blackre és a híresen szavahihető Zuschlag Jánosra hivatkozva, hogy Vona Gábor homoszexuális.

Arra már ki se térjünk, hogy a kormányközeli mocsársajtó úgy kezeli a homoszexualitást, mint amivel önmagában le lehet járatni embereket, beszéljünk csak arról, hogy a TV2 még ezt is a lehető legalacsonyabb szakmai színvonalon és etikával tudja csinálni.
Az első vádak után Vona tartott egy sajtótájékoztatót, amiben azt mondta, hogy ő büszke heteroszexuális.
Kitért arra is, hogy valóban járt olyan körökbe a kétezres évek elején, ahol a közéletről beszélgettek férfiak, de ezek az Orbán Viktor által szervezett polgári körök voltak. Tehát ha ezt tekinti melegbulinak a kormánymédia, akkor bizony ezeket a melegbulikat maga Orbán Viktor szervezte.

Terry Black aztán hétfőn kitett a Facebookra egy képet, amin Vona látható egy másik férfival, amint egymás szemébe néznek, és közel van egymáshoz az arcuk. Ezt a fotót ellenőrzés nélkül közölte az Origo, a Ripost és kapcsolt részeik, ami azért baj, mert a képről rövid keresgélés után ki lehet deríteni, hogy az egy jobbikos rendezvényen készült 2009-ben, és az örökíti meg, amint egy támogató gratulál Vonának.

A magyar média valaha létezett legmélyebb és legbüdösebb pöcegödrévé váló Tényekben a TV2 viszont tovább ütötte a vasat.

Mégpedig úgy, hogy megvágták Vona szavait, hogy úgy tűnjön, mintha a pártelnök elismerné, hogy fiatalon melegbulikon vett volna részt.
Vona ugyanis ezt mondta a sajtótájékoztatóján:

„Abban az időben egyébként, amit Terry Black említ, ez a 2003. körüli időszak, jártam értelmiségi körbe, ahol értelmiségi férfiak voltak nagyobb részt jelen. Ez Orbán Viktor polgári köre volt, a Szövetség a Nemzetért polgári kör. Mivel kiléptem ebből a körből, nem tudom, hogy hogyan folytatódott ennek a körnek a munkája, amíg én ott voltam és ott jártam, semmiféle ilyen jellegű mozgást nem tapasztaltam.”

Ez a szöveg a Tényekben az „értelmiségi férfiak voltak nagyobb részt jelen” tagmondatig szerepelt, tovább nem.
Törölt felhasználó 2016. 11. 14. 00:22
Előzmény: #8  _pampa
#10
széles elvtárs már nem az elvtársad?
szomorú ez
jó neked a tv2
vivke az etalon :) majd porold le
Fidel_Castro 2016. 11. 14. 00:02
Előzmény: #8  _pampa
#9
A TV2 iszonyúan aggódik a médiaetikai szabályok megszegése miatt

Másodszorra is nekifutott a lejártó riportjának a TV2, amivel szombaton csak saját magát sikerült beégetnie, mivel egy névazonosság miatt teljesen másról mutattak képeket, miközben bele akartak szállni a hvg.hu újságírójába, Gergely Zsófiába. Az újságírót azért kezdték el támadni, mert megírta, hogy Várhegyi Attila, a korábban sikkasztásért elítélt szolnoki polgármester, akinek most is fontos szerepe van a kormánypárti média alakításában, szívinfarktust kapott.

Csakhogy helyette a Négy Mancs nevű állatvédelmi szervezet projektvezetőjét mutogatták, akit szintén Gergely Zsófiának hívnak.

Andy Vajna csatornája már aznap kapcsolt, hogy valami nem stimmel, ezért Facebookon kértek elnézést a baklövésért. :-))))))))
De ez persze nem jelentette azt, hogy le is szállnak az újságíróról. A vasárnapi adásukban újra nekifutottak a riportnak.

Az erről szóló helyreigazítást úgy közölték, hogy visszakézből az elemi médiaetika semmibevételével vádolták meg a hvg.hu újságíróját, ami a TV2-től azért elég viccesen hangzik.

Majd büszkén mutatták be, hogy végre sikerült szerezniük az MTVA-tól egy régi felvételt az újságíróról, akiről újra elmondták, hogy „durván megsértette a legelemibb személyiségi jogokat, amikor a Fidesz egykori pártigazgatójának egészségi állapotáról” írt. Hozzátettek, hogy ha Várhegyi feljelentést tesz, akkor az újságírónak súlyos büntetőjogi következményekkel kell szembenéznie, akár két év börtönt is kaphat.
Majd az elmúlt időszak lejáratási botrányaiban központi szerepet játszó csatorna, ami a keményebb riportjait néha név nélkül készíti el, azzal vádolta a hvg.hu újságíróját, hogy „az elmúlt hónapokban számos lejáratási botrány központi alakja” volt, és hozzátették, hogy „ezekhez a karaktergyilkosságokhoz arcát nem adta”, miközben egy olyan cikket mutatnak a képernyőn, ami mellett ott van Gergely Zsófia neve. Mintha Gergely Zsófia hibája lett volna, hogy a szombati anygagukkal annyira mellélőttek.
_pampa 2016. 11. 13. 07:42
Előzmény: #1  Fidel_Castro
#8
A TV2 aljasságai

mikor nyitod a többi topikot?

Az ATV aljasságai
A HÍRtv aljasságai
A RTL aljasságai
Az EGHOtv aljasságai

stb....
BadSanta 2016. 11. 13. 07:25
Törölt hozzászólás
#7
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2016. 11. 13. 00:24
Előzmény: #1  Fidel_Castro
#6
Ilyen amikor a tehetségtelenség szorgalommal párosul.
Törölt felhasználó 2016. 11. 12. 22:46
Előzmény: #1  Fidel_Castro
#5

Megtaláltad a szarva közt a tőgyit!
Törölt felhasználó 2016. 11. 12. 22:33
Előzmény: #1  Fidel_Castro
#4
vivinél megint sok volt az izé amit nem írhatunk le
ejnye
ts3 2016. 11. 12. 21:09
Előzmény: #1  Fidel_Castro
#3
Még jó, hogy nem rossz embert végeztettek ki.
Törölt felhasználó 2016. 11. 12. 21:04
Előzmény: #1  Fidel_Castro
#2
:o))

Topik gazda

Fidel_Castro
4 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek