Megvan a véleményem az amerikai népről, hogy egy ilyen degenerált, buta embert választottak vezetőnek. Hihetetlen milyen modortalanul viselkedik társaságban. Nagyon égő az amerikai népre nézve.
Mister Trunp és a G6-ok! Mindenki Trump ellen, vagy mindenki Trump nélkül?
Kíváncsi leszek milyen szankciókat hoznak a G6-ok Trunp országa ellen! Éppen ideje lenne az összefogás eme megnyilvánulásának az USA ellen! Gyávák lesznek a G6-ok!!! Lekopogtam!
link
Törölt felhasználó2017. 05. 26. 14:14
14:01 | Hiába Trump pocskondiázása, egekben a németek önbizalma
szerintem a "magic mirror"
"Magic mirror in my hand, who is the fairest in the land?"The mirror always replies:"My Donald, you are the fairest in the land."
Trumpék kidobnak 23 millió embert az egészségbiztosításbólMTI, Portfolio2017. május 25. 07:01 Az amerikai Kogresszusi Költségvetési Bizottság (CBO) közzétette szerdán számításait Donald Trump egészségbiztosítási terveivel kapcsolatban, s arra jutott, hogy 2026-ig mintegy 23 millió amerikai veszítené el egészségbiztosítását, ha megszavazzák a republikánusok törvénytervezetét.
Donald Trump részben megfogadva tanácsadói tanácsát ügyvédet fogadott, hogy képviselje a kampánya és Oroszország összjátéka miatt indult, de már Trump az igazságszolgáltatás akadályozására tett kísérleteire is kiterjedő vizsgálatban, írja a Washington Post. De csak részben fogadta meg, mert egy gyakorlott, a politikával összefonódó bűnügyekben jártas washingtoni ügyvéd helyett Marc E. Kasowitz New York-i ügyvédet fogadta fel, aki korábban ingatlanügyekben, a Trump Egyetem miatt indult kártérítési perben és a válási papírjai nyilvánosságra hozatala elleni perben képviselte.
A Trump!
és izgalmas