ez kincsesbánya :DDD bármelyik 4iges topicot konstans lehetne másolni. nekem csak egy kisebb köröm volt benne, de ami vallási fanatizmus abban folyik az elképesztő :-)
Egy örök optimista opis: "Az más kérdés, hogy a lenyomásnak lehet oka, hogy mindenkitől elvegyék aki nem klubbtag... És amikor az összeg idegen eldobta, és csak a beavatottak ülnek a papírban, akkor "nem adjuk el" csatakiáltással a no limitet dudolgatva 3 nap múlva 1000 lesz az árfolyam" - egyre jobbakat írnak, ez már a vicckategóriából is kilóg.
Egy opis: "Szívem szerint azt mondanám mindenkinek (bár sosem szoktam konkrét vételi vagy eladási ötletet adni), hogy 500 Ft alatt EGY DARABOT SE adjon el senki!" - ne mondjuk meg neki, hogy már hónapok óta 500 alatt van??
Egy elégedetlen estes: "Hogy szakadt volna anyjába a feje ennek a sok nyomorult filléres Jánosnak. Ezzel a mentalitással, ez a büdös életben nem megy fel, mert 6-8 forintért ez a sok majom megb@xná az édesanyját is. "
"szóval ez most egy undorítóan gerjesztett pánikoltatás és spkeák által irányított árfolyam és gyűjtés szerintem" - spekák okozzák a nagy esést, nincs itt semmi látnivaló
a topicozó utolsó hozzászólásai: