Kérdés: Ezt Worfi már nem írta le egyszer még nagyon rég pont ugyanígy? :DD Vagy csak ennyire hasonló mondatokat bír generálni, hogy felcseréli csak a szavakat? Én a helyében már saját magamat is unnnám :DDD
Törölt felhasználó2010. 10. 16. 20:55
OTP30: A letörés itt is bekövetkezett, utat nyitva 1200Ft felé. Az 1450Ft már erős ellenállás. Az 1360Ft-os szintnél volt az első számított Fibo szint, a következő 1200Ft. A csatornán belül is ez lehet az alja, de a legalsó csatornavonal ad még további esésre lehetőséget. Venni nem érdemes, vagy csak korrekcióra, de azért meg nem érdemes kockáztatni. Még mindig adni kell az emelkedéseket.
kriszti@n
és láss csodát, hirtelen a 150K meggondolta magát 695ön, és mégsem eladó....óóóó:):),
PSZÁF ha ilyet büntetne , min életfogyt...szánalmas...
NINCS BETARTÁS!!!
Worf
Törölt felhasználó2010. 08. 19. 08:16
Ázsiua mínusz, mi?
tomspice
Minusz , csak zöld színű és + jel van előtte.
Mobiusindex
Törölt felhasználó2010. 07. 15. 11:23
"Kegenovics Antal vagyok. Évek óta azon törtem a fejem, miként lehet minél jobban átverni másokat, és munka nélkül csalással rengeteg pénzhez jutni.
Ekkor jött az ötlet hogy tőzsdére viszek egy kalap szart, amit elneveztem KEG-nek, ami azt jelenti: Kegyetlenül Ellopom a Gennyes pénzed.
Bevezetése óta sikert sikerre hallmozok.
Kérem ha ön sem tudja hová tenni a pénzét, és teljes egészében el akarja bukni megtakarításait, fektesse azt a Kegyetlenül Ellopom a Gennyes pénzed (Gyik.: KEG) Nyrt.-be.
Amit nyújtunk:
- Rövid időn belül roppant módon rontjuk portfóliója értékét,
- Mindenféle szélhámossággal azon dolgozunk hogy minél galádabb módon tudjunk gazdagodni, persze az ön kárára.
Ha felkeltettük érdeklődését, kérem habozás nélkül keressen minket.......
Mi elverjük a pénzét....
Ne feledje:
KEG: Kegyetlenül Ellopom a Gennyes pénzed Nyrt."
"Mert a szar ehhez képest díszvacsora"
Reklám vége...
catdogbeer
napi min 635, nevetséges röhej parádé....melyik blue zárt napi minimumon...golyót az ilyenbe, kötelet, nyilvános lincselést...gyerünk valaki kapja már el végre!!!!
Worf
a topicozó utolsó hozzászólásai: