Topikgazda: matgab 2005. 06. 01. 14:29

A fociválogatott mellett az RTL-nek is pofon  

Ugrás a cikkhez
"Nemcsak a gyepen, de a tévénézők előtt is veszített a labdarúgó válogatottunk: az Irigy Hónaljmirigy Show és a barátságos mérkőzés nézettsége között körülbelül akkora volt a különbség, mint a francia és a magyar csapat játéka között" - szól a TV2 közleménye.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=54754
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 16:32
Igazad van.Másrészt én hiszek benne hogy a magyar focit fel lehet támasztani,csak több évre van szükség hozzá.Én is azt mondom ha a következő mérkőzéseken a fiúk helytállnak legalább szépen sportemberhez máltóan búcsuzunk.Ez fontos lenne.Üdv,és további szép napot.
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 16:24
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Persze, nem is úgy értettem, hogy a világbajnok kerettel felálló Fra. válogatott, de még így is milyen képességű játékosokból állt a csapatuk? Ha nem szedjük össze magunkat a második félidőben kaphattunk volna sokkal többet is. Én csak azt mondom, hogy ahhoz, hogy mégis csak tisztességes eredmény lett a vége, ahhoz kellet, hogy végre odategyék magukat. Engem személy szerint nem az szokott idegesíteni ha kikapunk, hanem az, ha a hazai színvonalnak megfelelő mentalitással ténferegnek a pályán a játékosok. Az első félidőben sajnos láttam is ilyesmit és bár ilyet még soha nem csináltam, gondolkoztam azon hogy most elkapcsolok, mert annyira idegesített. Ehhez képest nagyon jól esett látni a fordulatot a második félidőben.
A VB szereplés meg szerintem is elúszott már, ami ha szar dolog is mégsem fog annyira bántani ha a következő meccseken azt látom hogy jelent nekik valamit a válogatottban járszani.
Üdv.:
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 16:09
Kérlek ne vedd oktatásnak nem annak szánom.De ez nem a világbajnok francia cspat volt.Az hogy 2-1-nem lehet belőle levonni messzemenő következtetéseket,me rt szereintem a franciák nem akartak annyira hajtani,mert ez csak barátságos volt.Csak azt nem értem a tévé miért szajkozza hogy ha legyözzük izlandot idegenben akkor van esély kijutni a vb-re?Miért svéd és horvátország direkt elkezd értünk kikapni?Szerintem nekünk a 3.-hely pont megfelelő ha sikerül.Üdvözöllek.
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 15:50
Előzmény: #1  portfolio
Szerintem nem kéne ebből ilyen nagy ügyet csinálni. Akit érdekel az elolvassa akit meg nem az ne olvassa!
Engem személy szerint ezzel a mai cikkel kapcsolatban az bosszant, hogy a TV2 honnan a fa*-ból veszi, hogy neki kéne megítélni a magyar válogatott játékát (akik ráadásul végig küzdöttek, mégha főleg az első félidőben kicsit behúzott farokkal is és 1! nyomorult góllal kaptak ki a világbajnoktól???
Am úgy a portfolio nem tőzsdei, hanem gazdasági portál, és ha néha ír is ilyesztő dolgokat (pl. a tegnapi Nabi-s és Mol-os tévedésük azért elég húzósra sikerült), de egyrészt ők sem tévedhetetlenek, másrészt nincs fél napuk minden hírt megrágni, ráadásul ők megcsinálták ezt az oldalt, -tettek valamit. Kritizálás helyett inkább helyesbíteni kéne ha elrontanak valamit (pl.: ahogy loan tette tegnap) Ők kijavítják, megköszönik és annyi. Ezzel mindenki jobban járna...
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 15:44
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
...s azt el is feledtem, hogy:
Tudja valaki, hogy a HBO-t hány családban fizetik elő?
(S nem furcsa, hogy soha nincs a top listákon?)
Üdv.
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 15:42
Előzmény: #2  matgab
Való igaz, várjuk meg, amíg a tőzsdére kerülnek ezek a társaságok (ha valaha egyáltalán kerülnek... ...), s akkor már lesz értéke ennek a hírnek, de addig valóban értéktelenek...
Üdv.
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 15:19
Előzmény: #2  matgab
Főlek annak tükrében, hogy a cikk elején írják, hogy milyen nagy volt a különbség, erre beírják, hogy az egyiket 1,4 a másikat 1,1 millió nézte.
Szerintem ez egyáltalán nem nagy különbség, ha 100 ezer ember átkapcsolt volna, mindjárt 1,3-1,2 lett volna.
Szóval nagy hűhó semmiért.
matgab 2005. 06. 01. 15:15
Előzmény: #1  portfolio
És kit érdekelnek a ker.TV-k napi háborúskodásai...???
Kedves portfolio, egyre gyakrabban számoltok be ezekkel a nézőszám hülyeségekről, meg tisztán politikai hírekről...Nem lehetne inkább tőzsdei vagy a tőzsdével szorosabb kapcsolatban álló hírek közvetítésénél maradni?
Kit érdekel, hogy mit mennyien néztek az itt olvasók közül, azontúl, hogy elborzasztóak ezek az adatok?!?
Maximum olyan szinten, hogy látom, hogy mennyire buta a nép, a választások előtt megnézem a politikai reklámokat és ezek alapján kikövetkeztetem a győztes pártot...(Aminek szintén nem sok köze van még közvetlen módon a tőzsdéhez...

Topik gazda

matgab
4 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek