A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Értem én,hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze,de akkor ne ossza az "észt" egy polidili topikban! :-) (van egy másik mondás is: pénzről,meg korpás hajról szól...)
Én még emlékszem arra,amikor MSZP szavazó voltál,aztán arra is,amikor Viktor volt az Istened, arra is,amikor Vonára cserélted le és most most megint Viktoriánus nak érzed magad. Komoly egy politikai hitvallásod van! :-)
az ellenzéki parlamenti képviselőket a közmédia nem eltakarítandó akadálynak, hanem rendszeresen megszólaltatott műsorvendégnek tekinti –" . Nem is értem, miért nem engedik őket napi rendszerességgel kukorékolni...vagy kotkodácsolt? nem emlékszem.... :))))
Ez a Fideszes hátterű videó kicsit durva azoktól az emberektől és attól a párttól, ahol a vezír zsidó - roma, a többiek is hasonló származású egyének.Hát kb. mint amikor a romákat kérdezték az állami tv-ben a választás előtti időszakban a bevándorlókról , és a mocsokban élő ki tudja hányszor elítélt ork mondta, hogy ide ne jöjjenek , mert koszosak és bűnözők, gyilkosok, na meg a "segíly" is kevesebb lesz miattuk , ha ők is kapnak.Hát ennyit a realitásról a Fideszes embereknél.
A MÚOSZ felhívja a közmédia vezetői, illetve az őket irányító kormánypolitikusok figyelmét: az MTVA törvényben rögzített feladata a pártatlan és sokszínű, az állampolgárok politikai véleményalkotását elfogulatlanul segítő tájékoztatás. Tisztességes, demokratikus országokban az ellenzéki parlamenti képviselőket a közmédia nem eltakarítandó akadálynak, hanem rendszeresen megszólaltatott műsorvendégnek tekinti – hiszen közszolgálati feladatához az ellenzéki politikai álláspontok tárgyilagos bemutatása is hozzátartozik. A MÚOSZ felszólítja a közmédia vezetőit, hogy haladéktalanul térjenek vissza a törvényes működés keretei közé, és foglalkozzanak végre a közszolgálattal, vagyis a demokratikus médianyilvánosság biztosításával." pont!
A Fidesz rendbeteszi az országot
link