A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Nézem a hvgt még mindig. 2 ablakit bedobtak már a parlamenten. Körbe járták a " tömeget". 1000 fő lehet, egy kibaszott rabszolga nincs köztük, csak 20-25 éves ceus pöcsök, ráadásul az egyiket fejbequrták egy üveggel, mert a másik faszceus mlg dobni sem tud csak 5 méterre :) Igazi libsi lúzer csürhe. Kövi választáson fidesz 4/5 lesz.
Sörözünk megyünk balhézni, na ez a CÉL..::)))) Momentumosok be s vállalták.. Kunhalmi is ott Tekereg,de milyen szépen felvannak ÖLTÖZVE.. SZÜLEIK MINDNEK GAZDAGOK LEHETNEK.. Régi nomenklatura gyerekei..
Minden tiszteletem a rendőröké,meg a parancsnokaiké.Én már véget vetettem volna egy kiadós veréssel a csürhe provokációjának.És szerintük nálunk diktatúra van.Megnézném hány európai országban tűrnék ilyen békésen a rendőrök a folyamatos provokációjukat.Ukrajna után immár sokadjára egy újabb kísérlet egy demokratikusan,nagy többséggel megválasztott kormány eltávolítására.A vén diktátor mikor kerül már valamelyik nemzetközi bíróság elé? Mikor emészti már meg,hogy itt nem rúghat labdába a csőcselékével sem,és diktatórikus módszerekkel sem tudja megbuktatni Orbánt?
Nézem a hvg fb liveot, hát a srác sincs elragadtattva a mai naptól. mondja, hogy Kevesebben vannak mint tegnap, a tüntetők egy csoportja direkt provokálja a rendőröket, hogy azok kénytelenek legyenek védeni magukat. Szerinte unalmas a tüntetés.
A Fidesz rendbeteszi az országot
link