A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Ez a balhézó csürhe a legalja. Szarabb emberek még a dk-s szemkilövetö gyurcsánynál is. Égjen a fa, meg marseillest, hát gratulálok. De inkább követeljenek új választást, hátha fidesz 4/5 lesz! :) lúzerek. :)
Én is fel vagyok háborodva. Egy igazi demokráciában, amilyen a fidesz csürhe elött is volt, legalább gumilövedékkel fejmagasságban belelőnek a tömegbe. De ez, hogy egy sima tiltott önkényuralmi jelképpel megjelenő karácsonyfagyujtó még csak egy szemkilövést sem kap, ez felháborító!
Bizony-bizony, ilyenek történtek és fognak történni minden komoly tüntetésen. Azt meg kétlem, hogy a tüntetők összetétele és jellemzői ugyanolyan lenne, mint a magyar kormányé.
Segítek. Lendvay utca. Ott nem volt még agresszív tömeg, azt is végig néztem a zoom.hu fb liveon. Rendőrök békében tartották a frontot, 1-2 idióta volt csak, aztán valakik lefújták a zsarukat. Utána a kossuth térnél ez mér nem mondható el. Karácsonyfa felgyújtási kísérlete igazán haladó, liberális gondolat. Remélem az otthoni a hanuka gyertyájukhoz is viszonyulnak a csürhe tagjai.
Halkan jegyzem meg,hogy orbán is ebbe a junkerschuléba járt
Törölt felhasználó2018. 12. 13. 06:54
Előzmény:
törölt hozzászólás
Igen, kapta a gázt a csürhe, ott van a videón, de az is ott van, hogy perceken át dobálják a rendőröket , folyamatosan közelítenek, egyesek köveket keresnek, repkednek au építési területről a különböző cuccok, aztán az is ott van, hogy egyesek a kossuth téri karácsonyfa felgyújtását akarják, hogy az jó hecc lenne, mások a gyújtsd fel a jászolt kiabálták. Atv.hu élő fb videón ezek is ott vannak. Aztán az is ott van, hogy a csürhe 90%ban balhézni akaro ceus, bölcsész meg foci huligánokból állt. Ezek csak a kocsmákban túlóráztak, munkahelyük sosem volt. Soros brigád.
A Fidesz rendbeteszi az országot
link