A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Botka László MSZP-s miniszterelnök-jelölt "bilincsben viteti el
azokat, akik kritizálják őt" - kommentálta Halász János, a
Fidesz-frakció szóvivője a Szeviép-ügy miatt a szegedi közgyűlésben
pénteken történteket.link
Magyarán: a fidesz-kormány alá tartozó rendőrség úgy ugrál, ahogy Botka elvtárs fütyül.
"Az akadémiai szabadság minden magyar állampolgár ügye kell hogy legyen" - rögzítették.
Milyen szabadságot kell még kitalálni az "akadémiai szabadság" mellé?
Maradona azt mondta :A felsőoktatási intézmény arra reagált, hogy Orbán Viktor miniszterelnök pénteki rádióinterjújában azt mondta: a "Soros-egyetem" jövője az amerikai-magyar kormányközi tárgyalásokon múlik. Hiába milliárdos valaki, Magyarországon nem állhat a törvények fölött, ennek az intézménynek is be kell tartania a jogszabályokat - hangoztatta, hozzátéve: "a csalás az csalás, akárki is követi el". A külföldi diplomát is adó "Soros-egyetem" maga vallotta be, hogy külföldön nem folytat képzést, ami ellentétes a magyar szabályokkal - mondta a kormányfő.
link
Tényleg nagyon itt lenne már az ideje, hogy valaki úgy rúgja seggbe ezt a tetves tolvaj felcsútit, meg a maffiózó sleppjét, hogy egészen a börtönig repüljenek.
Mielőtt még azt is tönkreteszik az országban, ami eddig túlélte a rablóbandájukat.
Persze a zsebnérónak nem kell egyetem, csak stadion. Aki egyetemre jár, az túlképzett lesz birkameneten skandáló fideszes káposztafejnek.
A Fidesz rendbeteszi az országot
link