A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
-nem tudtad megfejteni PERSZE..Szégyenemben se tennék ilyet ODAOLDALOGNÁK,JOBBIKOS LÉTEMRE Baloldalhoz.. na jó,, nem nézzzel Te se szembe ezekkel.. Ferfordulás kell ítt..
Azé nem kell nekem ilyen csúnyán válaszolni... Tegnap még JOBBIK,holnap meg már """Liberális.. Önkori választásra jó jön tartaléknak.. Jóhát nem-e ott akarnak ellenzéki Frontot nyitni!! irányelv ismerős..
másik inkább vagyok liberális, mint illiberális, vagyis korlátolt szabadsággal rendelkező. Jó,hát Ő maga mondja Ő olyanba élne Senki nem korlátozná ( ez meg mese habbal) DE JÓ LENNE::))) (amúgy meg nem létezik,mindég is követeltek!!!)"""" 2. lépcsőről lépcsőre piedesztára tenné a Migránsokat.. na így adja Ez az """Etáp.. na köszönöm szépen én azt.. Na meg a másik Adjon csak annyit a neves Balold. társaság a hajléktalanokért,mint a Fidesz..(vagy én) De levezetem Jankó a Baloldali munkatársam Szedik össze a hajléktalanokat(ezzel áll elő nekem) Te Jani évek óta ismerlek Adtál Te valaha is a Hajléktalanokért.. Te beszélsz..::::)))
-Rendőrség azzal védekezett, hogy szinte minden szemtanú egybehangzóan
azt említette, hogy nagy számú arab vagy észak-afrikai vette körbe őket a
dóm előtti téren, ez pedig fontos információ ahhoz, hogy fel tudják
deríteni a tetteseket. " Na a lényeg, Falaztak a szemérmetlenségek elkövetőinek Na ez a lényeg..Ja így én is mindenkit megfarkalnák!!!
A Fidesz rendbeteszi az országot
link