A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Sőt megmondom RÁERŐSÍTETTEK VOLNA VÁLASZTÁSOK ELŐTT, KAPOTT LÓVÉTÓL/LÓVÉBÓL, LETT VOLNA EGY KIS MOZGÁS A JOBBIKBAN, ÖSSZEFOGOTT VOLNA ÉSZ NÉLKÜL!!-most,hagy ne részletezzem honnan TÖMIK EZEKET!!! Bocs. Őket...
Volner J. -NAGYON BEOLVASOTT NEKIK.. Egész Balibeseknek...Jobbik-balib az áldóját, van ilyen.. Megmondta Heller Ágika.. :):) AZTÁN MINDEGY::))) JÖHET ÍTT VELÜNK A JOBBIK,MAJD MI MEGTALÁLJUK A MÓDJÁT) Ezt szajkózta választások előtt!! -Kapott pénzt a megmaradt Jobbik még """regnáló"" AZTÁN MINDEN OKÉ!!!
Szerintem azt hogy egy szemét gazember ül az országon, nem kellene faji kérdéssé formálni. A cigányozás és egyéb rasszizmus ultragáz. A kolléga nagyon sajnálatos módon ezt már régóta űzi nagyban, és én emiatt elég csalódott vagyok. Az ilyen viselkedés elveszi a motivációt azoktól, akik ki akarnak lépni a sztereotípiák közül. Gondoljatok bele, bármelyikünk születhetett volna roma családba. A múlt században elég sok rossz helyre született emberrel bánt el az akkori megannyi fos rendszer. Próbáljunk meg felülemelkedni a hitvány énünkön, ne ismételjük meg a szégyent.
Ahogy szépen mutat, azt mutatja.Ma éppen azon gondolkodtam, hogy a mai oldal hírsávban olvastam a MediaMarkt profitcsökkenése miatt 20% esésben volt a paírja, mert 600 egynéhány millió euróra csökkent azEBIDta.Ennyit keres egy évben legalább az Orbánhoz köthető közeli banda, vagyis ML.Aki volt már Németországban, az tudja mennyi üzlet és ott viszonylag jó forgalommal üzemel, ha a magyar boltjaik nem is húznak.Na ennyit bezsebel legalább Viktor a " mindenkiéből" tisztán.
orbány:"Tisztelt Hölgyeim és Uraim! A helyzet úgy áll, ha tandíj lett volna, akkor én ma nem állnék itt. Ha tandíj lett volna akkortájt, Önök közül nagyon sokan nem ülnének ma itt. Beszéljünk ismét egyenesen: a tandíj a magunkfajtákat kirekeszti az egyetemekről. A tanulás a mi időnkben sem volt ingyenes - én emlékszem -: albérlet, kollégium, különórák, nyelvórák, tankönyvek... Az egyetem mellett a mi időnkben is mindig dolgozni kellett: végig is dolgoztuk. Valahogy fenn és el kellett tartani magunkat, a szülői támogatás mellett is. Éjszakánként nyomda, istálló, teherpályaudvar... Ha azonban tandíj lett volna, kedves Barátaim, az már egy elkerülhetetlen és kivédhetetlen csapást jelentett volna a számunkra. Gondoljanak bele abba, mit érezhet ma egy diplomás házaspár, vagy mit érezhet egy munkás, aki látja a gyerekében a tehetséget, észreveszi a felvillanó észt, mit érezhet, amikor azt kell mondania, jövőre nem tudom fizetni az egyetemi tanulmányaidat. Ha nincs pénzed, nem tanulhat a gyereked! Ezt jelenti egész Magyarország számára a tandíj."
és soha nem is hittem és ezt nem rasszizmusból, csak életem eltöltött 46 évéből gondolom, amit eltöltöttem közöttük.Felőlem lehetne Ő egy kivétel, de sajnos nem az.Van olyan fajtájából származó , akit ismerek és megfelelne a célra, de annyira becsületes , hogy nem is vállalna ilyen szerepet, fiatal kora óta dolgozik, 2 gyereke van és a saját fajtáját is megveti.
sokkal többet!!! pl ezt is: A 168 óra kotorta elő azt a migrációs stratégiai dokumentumot, amit 2013 októberében fogadott el és nyújtott be az Orbán-kormány a 2014-2020 közötti uniós költségvetéshez. Ebből az derül ki, hogy a kormány bármilyen migrációbarát intézkedést önként végrehajt, ha cserébe kap pénzt a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap nekünk szánt 98 millió eurós keretösszegéből. Kaptunk is: ebből álljuk a lakhatási támogatását azoknak a menekülteknek, akikről a kormány a több tízmilliárdos "migráncsellenes" kampányban elfelejtette tájékoztatni a magyarokat. A stratégia szerint 2013-ban az alábbi célokra kért pénzt “Brüsszeltől” a kormány: a migránshátterű civil szervezetek megalakításának ösztönzése, kapacitásaik fejlesztése és közöttük, együttműködési fórum megteremtése, a migránsok beilleszkedését segítő önkéntesek munkájának támogatása, a magyar lakosság befogadó szemléletét ösztönző programok (!), felvilágosító kampányok szervezése, a kulturális sokszínűséghez való igazodás képességének elősegítése
Pedig nektek szeretnetek kell az "Elqrót", mert ha becsületes lett volna , akkor most esetleg az RTL Fókuszban láthatnátok Viktorkáékat, hogy hogy töltik tízen egynéhány éve mindennapjaikat valamelyik szép uniós szintű magyar böriben.Tehát szerelmetek rácsok között élne , mint egy kalitkába zárt madár(patkány).Ezt is hiába írom a nyalóka fejednek.
csak kár, hogy a korrupciózás mögött nincs érdemi objektivitás, maga a fogalom is csak szubjektíven mérhető olvass el egy könyvet a témában, nekem úgysem hiszel
A Fidesz rendbeteszi az országot
link