A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
"a vizitdíj 21 milliárd forintja semmit sem oldott meg az eü olyan problémáiból, mint a - hálapénzek - várólisták - fizetések szóval mi értelme volt? semmi!"
Fórumos segítség után sem érted a vizitdíjat. Erről már csak te tehetsz.
neked volt a freudi elszólásod, hogy azért nem tetszik a vizitdíj mert gyurcsány összekeversz magaddal, aki mindenre vérthány ami orbán azért nem tapsolok állva a vizitdíjnak, mert ... amit lent elmondtam
az a baj, hogy kognitív disszonanciád olyanokat ad a gyurcsány szájába amit ő soha nem mondott arról ő soha nem beszélt amit itt te most előadtál ez az orvoslátogatások számának csökkentése dolgot pedig illusztráltam, hogy milyen baromi káros
múlt hónapban voltam fogorvosnál ellenőrzésre tudod mennyi a vizit? 2000 ft ennyi, nem ez az ami az eü finanszírozásában probléma ja, amúgy egy tömés egy tizes, egy korona egy százas, az implantátum meg negyed millió úgyhogy talán nem a "felesleges orvoslátogatáson" kéne lovagolni
számold már ki, hogy hány feleslegesen megvizsgált ember fedezi azt, amikor egy áttétes végbélrákot kell gyógyítani nincs olyan hogy felesleges orvoslátogatás tudom, hogy nincs ingyen az EÜ képzeld el a vizitdíj 1,5%-os részéhez is az emberek fizették be a maradék 98,5%ot
A Fidesz rendbeteszi az országot
link