Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 01. 10. 11:23

A Fidesz rendbeteszi az országot  

A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.

link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
signal2
signal2 2018. 07. 31. 14:19
"Az általunk szerkesztett pestisracok.hu internetes portálon 2018. március 26. napján megjelent Vona bizalmasa, a jobbikos Sneider-család elrejtett egy vadászbirtokot a Magas-Mátrában című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Sneider Tamás jobbikos képviselő azért nem szerepelteti a vagyonnyilatkozatában a mátrai vadászbirtokot, mert azt a felesége és a felesége ügyvédi irodájában rejtették el. A valóság ezzel szemben az, hogy a vadászbirtok nem képezi Sneider Tamás tulajdonát ezért azt a vagyonnyilatkozatában nem kellett feltüntetnie továbbá a felesége nyilvános vagyonnyilatkozatában a birtok szerepel."
Törölt felhasználó 2018. 07. 31. 14:19
Napokon belül összegyűlhet a szükséges számú képviselői aláírás ahhoz, hogy az Országgyűlés rendkívüli ülésen foglalkozzon az ápolási díj és a devizahitel-károsultak ügyével – hangzott el Csárdi Antal (LMP) és Varga-Damm Andrea (Jobbik) közös sajtótájékoztatóján.
Varga-Damm azt mondta: a múlt heti bejelentés óta a két frakció szinte minden tagja aláírta, így már csak 6-7 szignó hiányzik a szükséges negyvenből. Szerinte nem politikájukat hangolják össze, hanem pártok felett álló, az emberek mindennapjait érintő témákban működnek együtt.Azt szeretnék, hogy horvát mintára vegyék le utólag a polgárok válláról az árfolyamkockázatot, addig pedig állítsák le a végrehajtásokat, kilakoltatásokat. Szerinte nem világos, mennyi jogos a bankok egyes szerződésekkel kapcsolatos követeléseiből.Csárdi azt mondta: céljuk, hogy a kiemelt ápolási díj tisztességes bér legyen, azt legalább a minimálbér szintjén határozzák meg és tartsák, e feladat ellátása pedig minősüljön munkaviszonynak, és az ápolással eltöltött évek számítsanak bele a nyugdíjba is.A családtagjaikat otthon ápolók állami feladatot látnak el, viszont méltánytalanul alacsony juttatást kapnak, ezért otthonápolási szegénységben élnek közülük sokan.
lancaster
lancaster 2018. 07. 31. 13:13
Előzmény: törölt hozzászólás
Igen ez nem új, de minden párt előszeretettel alkalmazza ezt a fogást,  nem akarok nagy hülyeséget mondani de valamikor még régen az USA-ban, vált ez nagyon "közkedveltté" a kampányolások során, hogy voltak bizonyos "szlogenek", amiket mindenféleképpen bele kellett venni a szövegbe, és időnként elismételni, hogy a csira agyú választó azonosítani tudjon, hogy tulajdonképp miről is szól az adott program (agymosás) Nagyon jó példa erre Szíjjártó  Petymeg beszéde aki minden kinyilatkoztatása alkalmával nem felejti el megemlíteni pl. a migráns, soros szavakat...stb persze a Vezír is ezen a szinten mozog.
lancaster
lancaster 2018. 07. 31. 11:38
Itt élek Fro-ban, Mo-n dolgoztam mint egy állat napi 14 órákat, hosszú éveken keresztül, (diplomával és 4 szakmával )sokszor még be sem jelentettek, de nem volt választásom. Aztán (2005) kijöttem ide - egy évig a híd alatt aludtam, találtam munkát, dolgoztam, "mint egy állat" (vagyis fele annyit mint Mo-n, sőt bejelentve), és ma ennél a cégnél én vagyok a szállításvezető. Amikor még min.bérért kezdtem dolgozni, félév múlva már tudtam venni kocsit, a bankok adtak kölcsönt, normális lakást.... Egyszer beteg lettem és 250 km kellett utaznom egy kórházba operáció miatt, TAXIVAL!!! (és ez a megszokott) mentem oda-vissza, ott megkérdezték, hogy 1 vagy 2 ágyas szobát szeretnék, tv-vel vagy anélkül!!!! Nem akartam elhinni, és mindezért egy fillért sem kellett fizetnem, mert a szimpla mezei, munkahelyi biztosítás ezt fedezi!!!!!
Mo-t innen nézve (így utólag) köszönet a politikai elitnek, egy rohadt pökhendi népség, nacionalista állatok gyülekezete akik nem tudják megbecsülni, hogy a nyugat támogatta őket, és felvették az Unióba, tisztele a kivételnek! (eszem ágába sincs visszamenni) Ja és egy gyönyörű Kleopátra típusú algir barátnőm van (koszos migráns), aki nemcsak a koránt nyálazza!!!! :)))
Vica80 2018. 07. 31. 09:46
Törölt hozzászólás
Vica80 2018. 07. 31. 09:40
Törölt hozzászólás
Vica80 2018. 07. 31. 09:36
Törölt hozzászólás
lancaster
lancaster 2018. 07. 31. 09:27
honnan tudná, hogy kik azok? :D
Vica80 2018. 07. 31. 09:09
Törölt hozzászólás
Vica80 2018. 07. 31. 09:07
Törölt hozzászólás
signal2
signal2 2018. 07. 31. 09:06
"A 13 évre ítélt Sztojka 9,5 évet ült le a büntetéséből és a bíróság döntése értelmében azért nem kell kitöltenie a 2022-ig szóló büntetését, mert a börtönben nem volt rá panasz, rendezett a családi háttere, biztosított a lakhatása, így jó esélye van visszailleszkedni a társadalomba. Mindezek alapján egyébként a bv ügyész indítványozta a férfi feltételes szabadságra bocsátását, s ez alapján született a döntés arról, hogy július 19-ével szabadulhat, egyúttal elrendelték pártfogó felügyeletét is.Minderre a 2013. július 1-jével hatályba lépett új Büntető Törvénykönyv (Btk) ad lehetőséget, amit a második Orbán kormány előterjesztése alapján fogadott el az Országgyűlés. "
lancaster
lancaster 2018. 07. 31. 07:37
https://24.hu/fn/gazdasag/2018/07/31/tesla-gyar/  
https://24.hu/fn/gazdasag/2018/07/31/tabor-viktor-humansoft-olaf-4ig-pillar-alapitvany/  
L: Gyűlnek a felhők rendesen, nem csoda, hogy Orbán annyira reménykedik, hogy az Európai Bizottság napjai meg vannak számlálva!!!
lancaster
lancaster 2018. 07. 31. 07:15
Előzmény: #2327  lancaster
lancaster
lancaster 2018. 07. 31. 07:09
Titkos állami ezermilliárdok kerülik ki a versenyt: bukszustól a nemkormánygépig  
A kormány a választás óta mintegy 1000 milliárd forintnyi állami költéssel kerülte meg a nyílt közbeszerzést. Közvetlenül a választás előtt pedig további 650 milliárdról döntött. Sokszor csak a pofátlanság szab határt annak, mit titkolnak el.   
https://zoom.hu/hir/2018/07/31/titkos-allami-ezermilliardok-kerulik-ki-a-versenyt-bukszustol-a-nemkormanygepig/
lancaster
lancaster 2018. 07. 31. 05:02
miért drágul az üzemanyag, ha erősödik a forint?
lancaster
lancaster 2018. 07. 30. 21:32
Ezt válaszolta az ÁSZ a kérésre, hogy nézzenek a Fidesz körmére
"Mindent a törvények maradéktalan betartásával végeznek."
Az Állami Számvevőszék a törvényi előírások alapján, azok maradéktalan betartásával végzi a költségvetési támogatásban részesülő pártok, pártalapítványok, valamint a kampánypénzek ellenőrzését – tájékoztatta az ÁSZ hétfőn az MTI-t.  
Az ÁSZ Vágó Gábornak, az LMP antikorrupciós szóvivőjének azon hétfői bejelentésére reagált, amely szerint az LMP arra kéri a számvevőszéket, hogy vizsgálja meg a Fidesz áprilisi országgyűlési kampányának finanszírozását.
L: Hiszek az ÁSZ-nak végre egy becsületes társaság, nagyon valószínű, hogy az a 70 milliárd Ft fillérre pontosan legálisan költötték el!
lancaster
lancaster 2018. 07. 30. 21:22
Előzmény: #2323  mityu2
Köszi tudjuk, hogy  jópofik vagyunk! De előbb nézd meg a hsz-dat #2316 az is jópofa!!!
mityu2 2018. 07. 30. 21:08
Előzmény: #2321  lancaster
de jó pofák vagytok ti ketten a dzsihád-vezér-péenynyel 
ezen poénkodni???!!!
pusztító liberalizmus!
lancaster
lancaster 2018. 07. 30. 21:01
Új kormánybiztost nevezett ki Orbán Viktor
L: már megint?!!
lancaster
lancaster 2018. 07. 30. 20:53
Előzmény: #2319  mityu2
de miért írtad az infómra azt? Mert amit én írtam, csak azért írtam, mert valami folytán, ezt az adatot el akarták titkolni és elsőre a rendőrség csak 80 embert ismert be, végül ki kellett perelni az igazi adatokat! ennyi! de felmerül a kérdés, hogy miért titkolták, és akkor ez a valós vagy lehet, hogy még több? Talán rosszul mutat a szent és sérthetetlen kormány statisztikájában? De az is lehet, hogy tényleg csak 80 volt, és a többit Soros intézte! :)))

Topik gazda

firn
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek