"750 milliárd forint kínai hitelből épül a Budapest-Belgrád vasútvonal. Ez örök időkre adósítja el a magyar embereket. Elindítjuk a NER100 sorozatot, amiben a NER ügyeit mutatjuk be rövid animációs filmekkel."https://www.youtube.com/watch?v=syOv3qrI0TY
Lopni, lopni és lopni. Tréfát félretéve, a választási program másodlagos tényező egy választáson mivel az átlag szavazó nem a program alapján fog szavazni. Ha valamelyik párt kijönne egy választási programmal, amelyet a nobel-díjas szakemberek, kutatók és tudósok állítottak össze, semmilyen előnyt nem jelente. A marketingesek és a politikusok is nagyon jól tudják, hogy az érzelmekre kell hatást gyakorolni, ez programmal nem működik, a demagógia kifizetődőbb. A fidesz is jól tudja, hogy nem a választási program a mérvadó.
Besegítek Bradaneknek: "Földi László „biztonságpolitikai szakértő” azzal állt elő a Kommentár Klub című köztévés műsorban, (a műsor az M5-ön ment el, ami a közmédia „ismeretterjesztő és kulturális csatornája”), hogy Angela Merkel többet ártott Németországnak, mint Hitler. Földi szerint nyilvánvalóan vannak elméletek arról, hogy
„kívülről irányítottan építi-e le, mert vannak erőterek, amiknek szemet szúrt, hogy Németország túlságosan elszalad, és nem lehet majd kordában tartani”,
vagy
„egészen más szimbolikák miatt tartja valaki kézben a merkeli személyt, mint olyat.”
A narncsnokok szívesn be léptek volna az egyesült királyságba:) Udvaroltak is rendesen Cameronnak. Ő úgy rázta le magáról a kis ducét mint a"kutya vizet, a bundájáról:":)
én csak jelzem, hogy árnyaltabb annál a kép annál, hogy mindenért a Gyula, meg én, meg a Tóth Ottó a felelős. Ja! Bocs! Rosszul mondtam. A Zorbán, a Mészáros, mega Tiborcz.
A fidesz elcseszte az országot.