Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 03. 16. 16:10

A fidesz a facebookon ellenzékiek meggyilkolására uszít.  

Nemrég 30 napos kitiltást kaptam, mert kötelet emlegettem az Iványi Gábor elleni NAV os eljárás kapcsán. Azt írtam kötelet érdemel, aki ez az eljárást elindította. A facebook ezután letiltott. Valószínűleg egy bizonyos Gelencsér Zalán nevű valós, vagy fiktív felhasználó miatt, mert ezt meg is írta előre érdekes módon.
Pár napja megkerestem egy Orbán és Putyin párti csoportot aminek több, mint 80 ezer!!! kedvelője van https://www.facebook.com/szamokadatok/
at és kiválasztottam 15 darab olyan kommentet, ahol ellenzékiek, ellenzéki politikusok meggyilkolására utaló bejegyzést tettek.
Mind a 15 jelentésemet elutasították, nem törölték, tehát a magyar facebookon a fideszes moderátorok az ellenzékiek elleni halálos fenyegetéseket a facebook szabályzatával ellentétesen nem távolítják el.
Nem kell ecsetelnem,hogy ez milyen veszélyt jelent az ellenzéki politikusokra és természetesen teljesen világos,hogy a kormány és Orbán továbbra is orosz befolyás alatt áll. Sem a Putyin párti csoport nem kerül eltávoltásra,sem politikusok meggyilkolását célzó kommenteket nem cenzurázzák.
https://www.facebook.com/szamokadatok/posts/148565719953903?comment_id=148790166598125
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:

Topik gazda

xenosz2
xenosz2
3 3 5

aktív fórumozók


friss hírek További hírek