Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Teljesen igazad van. Erősödik a vételi oldal,talán lassan elfogynak a parázók. Mai minimumon is kaptam 368db-ot,sajnos a többi már nem teljesült. most feljebb álltam vételre. Ilyenkor kell horgászni a zavarosba.
A vételi erőt nehéz belőni. Mert a nagy vevő gondolkozhat úgy, hogy nagyon lassan veszegetek kis mennyiségekben, hogy a bizonytalanság megmaradjon, megy-e még feljebb, nehogy feljebb álljanak az eladók.
A zsidókhoz írt levelében Pál így szól a jól kitartás gyümölcseiről: „Bármely fenyítés ugyan jelenleg nem látszik örvendetesnek, hanem keservesnek, ámde utóbb az igazságnak békességes gyümölcsével fizet azoknak, a kik általa gyakoroltatnak” (Zsidók 12:11).
Szerinted a hírnélküliség miatt kezdtek drámai eladásba a tulajok? Nem valószínű. Az sokkal valószínűbb, hogy hírnélküliség miatt lassú lecsorgás a következmény. És az is igaznak mondható, hogy nem a közgyűlés előtt kezdődött volna a lecsorgás, ha kezdődött volna. A kgy. mindig hoz kicsi emelkedést előtte és ritkán esést.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...