Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Bocsánat. Én most kezdtem a tőzsdézést. Maximálisan a papir mellett vagyok. Még nagyon sokat kell tanulnom az biztos, de nem madridtól hanem az értelmesebb emberkéktől
Én csak orulok, mert igy egyre csak csokken a kozkez. Elobb indulhatunk fel ! Szerintem ez volt az utolso “kesszuras” mielott uj szintre indulunk. Aki szerint lufi, annak uzenem, hogy akkor minimum limiten allnank es nem lenne egy szal vevo sem. Ezt latjatok? :D madrid te meg keress egy waltdisney rszveny topicot, ott biztos fogekonyak meseidre.
Miért lesz könnyebb az emberek lelke, ha olyan topikban pánikoltatnak, amiben nem is érdekeltek. Ráadásul azt is tudod, kik adjál. Amúgy meg még nem zártunk be...
Nem vagyok morcos. Tavaszig nem szándékozom eladni egy db papírt sem, ma pedig még vettem hozzá. Pusztán idegesít, hogy olyanokkal vagdalkozol amiről semmi infód nincs. Ez nem más mint sz@rköszörülés. Ez a beültetős duma meg tényleg uncsi.
A nagyok itt nem csinálnak alsó limitet mert ha az a céljuk, hogy az olcsón vett papírjaikból minél többet hozzanak ki akkor szintenként kell eladni és nem alsó limitre vágni a papírt. Természetesen nem ismerjük a rövidtávú célokat. Apportnál is beállítják előtte az árat csak azt nem tudjuk mennyin lesz az apport. Apportról jut eszembe, hogy nyáron a takinfó apportról azt írták, hogy minél hamarabb lezavarják. Legalábbis mi azt vettük ki a bejelentésekből. Valamin biztos dolgoznak...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...