Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Pontosan így vagyok vele én is. Nagyon beragadtam a Konzumba, de eszembe nem jutna úgy toborozni vásárlókat, hogy más, mostanában felfelé ívelő rv. topikjába beírogatok, hogy vegyen mindenki Konzumot a 4IG vagy az Mtelekom helyett.
Ez a papír már számtalanszor bizonyította, hogy megrázza magát és visszajön és új csúcsot állít fel. Az elmúlt napok ráadásul nem is arról szólnak, hogy komolyabb hullámvölgyek lettek volna. Hiú ábránd abban reménykedni, hogy a szomszéd tehene is megdöglik és akkor jobb lesz nekünk.
Nézd én is buktam az Opiban és Konziban is. Fájt a dolog, de nem próbáltam más részvény tulajdonosok kárára próbálni javítani a helyzetemen, színtiszta hazudozással.
Tőzsdecapalit nem lehetne teljesen kitiltani a 4IG fórumról? Nincs papírja, de hetek óta naponta tízszer beírja, hogy összedől a 4IG és mindenki vegyen Opust. Borzasztóan fárasztó csóka. Az elkeseredettségét mg tudom érteni, mert én is bennragadtam a Konzumban, de a folyamatos rosszindulatát nem.
Nem reagált semmit Tozsdecapa arra, hogy talán nem üres cég az, amelyik 17 milliárdot termel, amelyikkel a magyar IT cégek között is előkelő helyen van. Lehet, nem is tudta, hogy van árbevétele a cégnek, csak beszélt a levegőbe, mert szeretné, ha a vevők átmennének az Opiba.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...