Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
700-on és felette 125e vevő. Azért az szép. Én is majd lépcsőzetesen adom,de még nincs itt az ideje. 10%-nál többet 1 nap nem adok majd. Ja és 740!!! Mindjárt kiakad :)
Beírásokat veszed alapul akkor most mi történik? Talán a kicsik tömik a nagyokat??? Sorban megremeg mindenki. Hihetetlen,de a fórum rendesen tükröt tart erre.Elszórják a kicsik a papírokat,páran belevesznek,majd kis nyerőben eldobják,ahelyett,hogy utaznának a nagyokkal tovább. Nem tűnik fel,hogy a vezérkar még mindig az A kategóriát be sem lengette? Ez azt jelenti,hogy több nagy alap 4IG-ét még nem is vehet. Még mindig a vezérek szedik el a részvényeket szvsz. Takinfó is magasabb árfolyamon jön. LEHET,HOGY 1000-nél?????? Ha más cégeket is akviznak,egyszerre,akkor már Mészároséknak a magasabb árfolyamon éri meg az új részvényt kibocsátani. Valami ilyen lehet a levegőben,különben a Takinfót már rég lezavarták volna.
735-nél vagyunk most :)292milliós a forgalom. Vigyázat már nem sokáig lehet kapni :) Menni fog tovább. Kár,hogy sok kicsi szabadul a részvénytől és csökkenti a pakkját. Régebben is írtam többször:Nincs más dolgunk mint ülni a kezünkön és utazni a nagyokkal. Itt nagyobb magaslatokra fogják húzni az árfolyamot. Kár,hogy könnyen eladjátok és kiráznak benneteket a papírból. Kicsik tipikus hibája: Veszteséges papírokat sokáig tartják,nyereséges részvénytől könnyen megválnak!!! Futtatni kell tovább a nyereséget. Ez a lényeg. Megpróbálni kihozni a papírból a maximumot.(Amit persze nem lehet)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...