Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
2000 körül kb 3 hónapot pihentünk, majd jött a kb 1 hónapos emelkedés a márc. 20-i 5100-as maximumig, s azóta 4000 körül pihenünk már több mint 2 hónapja. Nekem ez teljesen megfelel, nem kell azonnal 10.000-re törni. Még 1 hónap pihenés és jöhet a következő szint, mondjuk 6000-7000 (8000?), de akkor sem lennék szomorú, ha a nyári uborkaszezon miatt esetleg hosszabb időt pihennénk itt, s csak ősszel jönne a következő kitörés. A türelem magasabb szintet terem :)
Egészen eddig marad ez az állás, amíg valaki hír nélkül a semmire ki nem tépi a könyvet felfelé, aztán lehet pislogni, hogy 'de hát úgyis visszatér 4100-ra'.
Ha a szintlépést az én beírásomra szántad,akkor tudnod kéne,hogy nem a tegnap elnyert munkáról szól a beírásom,mert kb.3hete írtam,még 4400-4420 közt,hogy csökken a forgalom és nyárig jún.végéig feljebb tehetik a kereskedési sávot. Azt meg,hogy kiabálásokról??? írsz nem is értem. Pont,hogy én azt írom folyamatosan,hogy az esések is a papír normális mozgásához tartoznak. Hosszú távon pedig még sokkal feljebb várom. Régóta írom,hogy akvik és ötödölés,valamint 1-2 nagyobb ősszel elnyert munkák után 6000 felett leszünk. Az meg,hogy most az árfolyam túlszaladt,kit érdekel? ha szalad tovább. P/E kb majd 2 év múlva fogja utolérni az árfolyamot. Addig kár nézegetni. Virág Vannak akik sokat nyertek és realizálnak,vagy csökkentenek egyszerűen azért,hogy más papírba ugorjanak át. Van aki csak azért adja mert úgy gondolja vissza fogja venni olcsóbban. Van aki beijedt,választás,botrány,grafikon alapján lefelé áll,sokan zuhanásban adják,adót fizet belőle,kell a pénz másra,stb. Ez a tőzsde. Mindenki másképp gondolkodik. Ez a szépsége.
Annyira szeretnék bele látni azoknak az embereknek a fejébe, akik az elmúlt pár napban több tízezer papírt eladtak, meg akik azért most is folyamatosan adják, hogy mi az oka!? Érdekes! Mert az jó, hogy sok a vásárló de az eladók meg valamiért eladják ezt a jó papírt! De miért??? Miért gondolják úgy, hogy ki kell szállni?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...