A cég jelenleg idénre és jövőre is 20% bevétel növekedést vár. A tavalyi 40 milliárd volt ha jól emlékszem. Szerintem jelenleg a cég letett a 100-150 milliárdos cég létrehozásáról. Ez a tsysel lett volna meg esetleg.
Nem hiszem, hogy a tulajnak bármi érdeke ezt diktálná. Ha igen, akkor már régen megtörtént volna. Mészi istennek is lehetne érdeke az opusban. És, lám! Még se!
szerintem az árbevétel simán duplázódhat, ha tudnak még szakembert akvirálni a piacról. ez a cég 100-150Mrd között lesz hamarosan, mivel le akarják ütni a T-sys-t.
igazad van, de mégsem, szvsz. Szerintem akkor leszünk 900 körül, amikor JG és a cég érdeke megkívánja. Pl. további akvi kifizetése részvénnyel vagy dolgozói részvényprogram stb. Én letettem arról, hogy várom a nagy híreket 5G-ről, meg a bomba üzletekről, majd növekszünk akkor, amikor a tulajdonosoknak szüksége van rá.
én jövőre 900 feletti szintre várom, de most nem látok semmi bátorítót. szerintem most mennek a klasszik és ciklikus papírok egy nagyot, aztán meglátjuk hova fordul a tőke.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.