Ha nem lesz valami gebasz a covid miatt akkor 590 alá egyelőre nem várom. 590-600 körül már veszegetik. Fel 620 a határ szerintem, ott már adják. Valamikor elindítják fel és meg lehet a 800 is de nem tudni mikor. Lehet 1 hónap, lehet 1 év.
Ez azért nagyon sok SP500-as papírnál is így van. Jön egy szar hír és emelkedik, mert kiderül, hogy hát az mégsem annyira szar. Kiengedik a gőzt. Itt inkább azt kellene belátni, hogy ez a 4ig nem az, mint tavaly ilyenkor. Más utat választottak. Nem a hirtelen növekedést, hanem a lassabb, de hatékony építkezést. Én személy szerint ennek örülök. Oszti megjött, majd eldöntöm mit veszek belőle, de a 10K-s alap pakkomat tartom.
'Amikor beírtam 650nél hogy 550re várom , csak a szidalmat kaptam. 556-ig ment le. Amikor 460nál beírtam hogy infóm van , venni kell akkor is én voltam a téma. Erre fel ment az árfolyam 715ig.' Na ettpl meg már hánynom is kell...
Ezt én is többször megemlítettem már régebben. Ez így van, nem feltétlenül a jó hírek vagy jó jelentések mozgatják meg az árfolyamot (de leginkább egyáltalán nem), hanem inkább a forró (és nagyon nagy) tőke.
Szerintem ne szívd mellre. Szimplán idegesítesz pár embert, ahogy eleinte engem is. De már megszoktam, hogy ilyen vagy és kész. Arra kell törekedni, hogy megpróbáljunk mindenkit elfogadni olyannak, amilyen. 😊
Nagyon jól tudod hogy a spekát nem mára értettem. Idén is , tavaly is voltak olyan napok amikor Te sem értetted mi zajlik aztán kiderült hogy csak játékszer volt a 4ig egyesek kezében.
Mi az építő jellegű? Az építő jellegű hogy holnap 638 lesz, 700 lesz, 800 lesz? Amikor sorozatosan jönnek az ilyen írások az nem számít? Amikor beírtam 650nél hogy 550re várom , csak a szidalmat kaptam. 556-ig ment le. Amikor 460nál beírtam hogy infóm van , venni kell akkor is én voltam a téma. Erre fel ment az árfolyam 715ig. Múlthéten írtam hogy molt kell venni nem 4ig-t és majd a nyerőt kell idehozni. Akkor is lehülyéztek. Úgy látom , mivel bármilyen pozitív infó jön , a 4ig eséssel reagál akkor megtalálnak egyesek mintha én lennék az oka az esésnek.
Két eset van. Valóban ilyen negatív személyiség (részvétem a közvetlen környezetének), vagy folytatja a pszichológiai kísérletet, mert még nincs elég forrásanyag (lévén, hogy egyre kevesebben és egyre ritkábban ugranak a beírásaira) :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.