Madrid látod ezeket a beírásokat kéne hagynod. Szerinted ki hiszi el??? Írogattál pénteken,szombaton,vasárnap. Ma reggel is írtál és akkor még semmit nem írtál,hogy vettél MOLt. Most,hogy megrántották beírod,hogy vettél 1 keveset. Vicc. Kamu vagy. Régebben is írogattál hasonlót és nem volt a BÉTen olyan (akkora volumenű,abban az időpontbon)kötés mint amit mondtál. Akkor is lebuktál. Most bizonyíthatod,ha a MOL vételeid bemásolod ide,visszaigazolást amit a szolgáltató küld. Egyébként azt írtad csütörtökön,hogy OTP előbb lesz 12000ft mint a 4IG 800ft. Na majd akkor írj amikor így lesz,ha meg nem,megint írhatod ja,bocs és nem is értem és szerintem majd a broki ismerősöd sem fogja érteni.
Miért esik a 4ig? :) Abban meg mindenki biztos volt, hogy a MOL fog korrekciózni, a kérdés, hogy meddig. Másrészt ha nem napizásról van szó, akkor melyik a prosperálóbb üzlet COVID alatt és után? IT vagy Olaj?
Eddig nem osztom,hogy betalált,majd ha lesz 6-7% különbség akkor igen. Szerdán napközben átlagban az OTP kb. 9280ft körül,Mol kb.1630,4IG kb.612 volt. Ahhoz képest nem nagy az elmozdulás. Ha a reggeli nyitóban írta volna madrid a tipp állását,akkor mind bukott volna a 4IGvel szemben :D
Bróker ismerős ezek szerint nem tévedett. Mol, otp vételt ajánlott , 4ig eladást. Itt páran leszólták a múlt héten amikor ezt leírtam de ezek szerint tud valamit.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.