Csökkenő trendvonal felső vonalán zártunk,ha felfele indulunk,az nagyon jó jel,mert kitörnénk ebből a lejtmenetből. Ellenkező esetben ugyanez maradna mint eddig,viszont lényegesen nagyobb a tér lefele. Én bízom a kitörésben!
Éves terv 45mrd, egy rv eső eredmény 44Ft az edison szerint. P\E átlagos 16-18 között. Ha más papírok (mol, otp,ricsi) nem mutatnak semmit, akkor meg fogjak rallyztatni ez nagyon valószínü. Olaj, bank nem prosperál, IT pedig erősen. Egy erős akvi kellene és elszállna újra. pl: invitech
Nyugi, egy kis vizes borogatás a homlokodra jót tenne... Az 1000 feletti célárakról idén felesleges beszélni. Madrid kolléga várakozását sokkal inkább tartom reálisnak!
1000 a tsys miatt volt. Nincs tsys , be állt 500-700 közé. Többen elemezték itt, pl. poreci, a számításaik szerint az idei bevétellel és nyereséggel számolva az ár 500 ft. Szerintem 700-800 között lehet ha hozza a tervezett számokat.
Ebben a hónapban 4,8 MILLIÁRD ft megbízás jött a cégbe,ami nem szerepelt az edison-féle elemzésbe, ezek óriási számok, és még hol van az augusztus vége, lesznek még biztosan további zsíros munkák a közeljövőbe. Amint augusztus lesz,ezeket mind elkezdi majd árazni a piac, ahova ennyi pénz jön,ott azt a részvény árfolyama tükrözni fogja. 607ft-on van az árfolyam,a nagyobb befektetők(külföldiek is) le fognak csapni erre a nevetséges árra,itt fél év alatt 50% profitot lehet majd realizálni... tavaly ennél kevesebb bevétellel is 1000ig röpült, lehet spekuláció,de én még azt se tartom kizártnak,hogy év végére 1200 körül legyünk. Az IT piacé a jövő.
Valóban más történet, de a fiúk tanultak a NER 1.0 hátrányaiból, és biztos vagyok benne, hogy a NER 2.0-t már jobban fogják csinálni - de ne legyünk naivak, és ne gondoljuk azt, hogy a céljuk a mi gazdagodásunk. A szükséges eszközöket pedig itt is meg fogják találni majd.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.