Na én a márciusi rv-kkel kiugrottam. Úgy érzem, úgy fog esni minden, ahogy jönnek majd a szigorítások. Lehet, nem lesz igazam de hetek óta szar a hangulat és folyamatosan jönnek a rossz hírek is. A sell in may-t lehet meg kellett volna játszani, de már mindegy. Így "csak" 22 százalékot tudott az OTP, a 4IG meg 24-et. Ezzel is meg vagyok elégedve, bár hazudnék ha a 30 körülinek nem örültem volna jobban. Kiderül jól silabizáltam e..
intézményi befektetőknél is szabi van, plusz általános piaci szar hangulat a második hullám miatt. aki ügyes, most szállogat majd be. 540 és 496 támasz lehet a MA-k alapján. Nekem úgy fest, hogy MA400-600 között felfelé vezet az út.türelem. https://invst.ly/refob
Én ma is vettem, ahogy az elmúlt időszakban végig. Jövőre 900 felett lesz, az a jelenlegi árhoz mérten uszkve 50% növekmény. 630-ig nyugodt szívvel rámolom, mert 700 még idén többször meglesz újra, az meg 10%. Örvendjünk, hogy volatilis a piac és lehet adni-venni.
Az esés csak amiatt van mert pár befektetőnek kell a 8-15millája máshova,ahol előbb vár emelkedést,a gyenge forgalom mellett pedig beszakadást generál, kirántja a könyvből a szerencsés nyerteseket, ha megfigyelitek,amint ez bekövetkezik,jön a vissza pattanás. Lassan lennie kellene egyértelmű iránynak,nálam még nem dőlt el,hogy merre lesz, egyelőre marad az oldalazás.
:-)))))) Jakab rossz országba landolt. Kijárási tilalom? Nem emlékszem hogy lett volna ilyen? A Szíjjártó nevű Gulyás sem beszélt ilyenről. Max bejönni nem lehet simán, vagy lesz 2 hét karantén.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.