Jönnek a megrendelések szépen sorban. A sorban most a 700 feletti szintek következnek :D A héten tuti átugorjuk,de szvsz. már ma. Jó papír,szép papír :D Persze csak azok élvezik akiknek van. Kevesen vagyunk,mert a lefelé körben sokan kipontozódtak.
Jó reggelt mindenkinek! (Bár szerintem jobb senkinek sem lehetne :D ) Ez eszembe jutott, jöhetnek rá a mínuszok :D : - Gondoljatok bele 9-12 között csak a 65 év felettiek vásárolhatnak, mi lesz itt délután?! :D És akkor komolyra fordítva. Nem vagyok tapasztalt, mint az írtam korábban is, de osztalék idején van egy úgynevezett osztalék ralli is. Ha jól tudom ez még várat magára igaz? Ha igen, akkor az milyen mozgást tud generélni? Megfeleltetés után annak az osztalék ára többnyire kiesik a papír árából? Köszi a válaszokat!
https://www.vg.hu/penzugy/penzugyi-hirek/ket-kozbeszerzest-is-behuzott-a-4ig-2281356/ A 4iG Nyrt. nyerte a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. által kiírt, „AZ EES bevezetéséhez szükséges informatikai jellegű fejlesztések” tárgyú közbeszerzést. Az eljárás összértéke nettó 970 millió forint.A 4iG hétfő este egy másik nyertes tenderről is beszámolt: az Élelmiszerlánc-biztonsági Centrum Nonprofit Kft. által „A NÉBIH szakrendszereinek szoftverfejlesztési és alkalmazás támogatási feladati” tárgyú közbeszerzés nettó összértéke 3,7 milliárd forint.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.