Szerintem hír,majd 500 felett jön,de lehet,hogy arra már 600-fog kopogtatni. Igazából én ebben bízom,persze ha még lenne 1 nagy lefelé kör a piacokon az átírna mindent. EU-ban sok országban már mérséklődik a járvány,nálunk valószínű még csak most jön a java. Akvik így lehet,hogy kicsit olcsóbbak lesznek,akár 10-20%-al is. Ha a tervezett 45milliárdot nézzük,amit akvikra akar költeni a cég a következő másfél évben,akkor az azt jelenti,hogy akár 5-7miliárdot is spórolhat a cég,vagy még ennyi értékben vehet cégeket +ban,amik eddig nem is voltak tervben. Szerintem most 1 év alatt minél több akvit kell a cégnek végrehajtani,mert most olcsóbban lehet és valószínű,hogy aki eddig nem is akarta eladni a cégét,most szívesen látna 1 tőkeerős társat.(Ha a saját cégében megtartana pár %-ot.) Hatalmas előny,hogy már lassan 1 éve megkezdték a cégek átvilágítását itthon és külföldön is. Hamarosan jöhet 1 akvi cunami,akár 1 év alatt 3-4 részletben. Szvsz. az első hazai akvik május végéig meglesznek.
480 környékére várom én is, eladás már bent is van picivel alatta. szerintem 460-490 közt meg fog akadna és esetleg kissé lekorrigál (mondjuk a mások által említett 410-420 környéki résig). aztán lehet hogy nem :D
Délután megszólal Matolcsy György és az MNB teljes vezérkara.Nem kamatdöntő ülést tart ma az MNB Monetáris Tanácsa, melyet követően 14 órától online sajtótájékoztatót tart Matolcsy György elnök, Kandrács Csaba, Nagy Márton és Patai Mihály alelnökökkel.A hétvégén Orbán Viktor és Gulyás Gergely utalt már arra, hogy kedden az MNB is további lépésekkel támogathatja a gazdaság kilábalását a koronavírus-járványt követően. Egyelőre nem tudni, milyen lépésekről lehet szó, két hete a jegybank utalt arra, hogy újraindíthatja jelzáloglevél-vásárlási programját, akár ezt is bejelenthetik ma.Az eseményről a Portfolio élőben tudósít.
Érthető hogy a 3xx-as szintek után itt van bőven eladó. Amit látni kell szerintem, hogy ezektől vki(k) meg is veszi(k), rég volt ilyen pörgés benne, a régi szép időkre emlékeztet.-) Szerintem valami készülőben van..
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.