Nagyon lecsökkent a forgalom, az első órában több volt mint azóta. Reggel még úgy gondoltam meg lesz az 1 milliárd ma. Kellene egy délutáni hajrá mint tegnap , akkor meglehetne a 480.
Most derült ki,hogy lesz támogatott hitel is. Egyébként 800-on "szinte" mind1,hogy 350-ért vettek részvényt,vagy 450-ért. Itt is lesz több olyan speki,aki eladta 400 alatt és majd 500-nál veszi vissza.
Persze nincs ezzel gond,ha most nem lenne osztalék,de még nem mondták ki. Cégben van pénz és a kötvény valamint a most támogatott hitel,illetve lehet a tervekhez képest kicsit olcsóbban lehet vásárolni. Szerintem ha akarnak tudnának osztalékot is fizetne. 5-10ft-ra gondolok. Az a cégnek 500millió - 1milliárdjába kerülne. Lehetne még saját rv. is.
Szerintem Nem nem lesz vagy jelképes ! Blue-k nál is így van ! A pandemia sok mindent felülír ! A saját cégemnél sem adok magamnak osztalékot a gördülékeny cash-flow miatt !
Az 1 pillanat alatt megvan. MNB lejegyzi,amit pedig +ban kell (azt hiszem 20%-ot,de nem biztos)azt pedig Jászai,vagy a spanjai. Szerintem lesz május végéig és késő ősszel is kötvény. A kötvény most a legolcsóbb pénzforrás. Válság miatt jön a támogatott hitel (2emilliárd)is cégeknek,akár ebből is kaphat majd a cég. Lesz itt annyi akvi,hogy kapkodjuk majd a fejünket. A kérdés viszont az,hogy osztalék lesz-e??? Erről most nagy a csend.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.