A WHO szakértői is jártak Kínában és senki, érted SENKI nem kérdőjelezte meg az adatok valódiságát. Kivéve persze téged, mert ugye mindent tudsz és lehülyézed aki mást gondol vagy állít.
Mi az álhír kérlek szépen? De nem is folytatom. Ilyen f@szkalappal én nem vitázom, meg egyébként se vitatkozik, hanem durván személyeskedik, az meg nem az én szintem.
ez a szösszeneted alkalmas emberek megtévesztésére jelenleg Mo-on veszélyhelyzet van érvényben ezért amit csinálsz akár kimerítheti a bűncselekmény fogalmát érted Te ezt ? ostoba fajankó vagy
az vitakultúra,hogy a tények ismeretének teljes hiányában össze-vissza beszélsz? mivel kellene vitatkoznom? vitaképtelen vagy,mert annyira tájékozatlan vagy DDDDD szerencsétlen ne terjessz álhírt,mert akár el is vihetnek erre felhívom a figyelmedet
Egyébként tényleg elég sötét alakok járkálnak közöttünk. Ha ellentmondanak egyeseknek, jön az ostobázás, annyira dühíti, hogy más másképp látja. Van itt vitakultúra kérem!
Na most én meg azt mondom, hogy hülye vagy. FDe miért nem vitatod a dolgot. Ezeket egyébként nem én találtam ki, ha jobban utánaolvasnál a dolognak, te is tudnál róla.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.