Én 4500-t fizetek tv-vel együtt a digiért és abszolut elégedett vagyok, bár tv-re csak a gyerek miatt van olykor szükség. Tcom-mal állandó gondom volt, 9500-ért kaptam 30 megabitet tv-vel, itt meg papíron 1 Gigát. Optikával nincs gond, kb volt eddig 2-3 globál leállás. Tcom-os eszközöket évente kellett cserélni, mert beszartak. Gyűlöltem.
Az angoloknál 62Gbp VIRGIN 1Gbit/50Mbit upload. Ahhoz képest a 8Gbp tényleg irreálisan alacsony. Ha az ellenzéknek lenne egy csepp esze, akkor riogathatná az embereket vele, hogy Viktor miatt drágul minden.
Amit írtam a tőkeemelés bejelentésekor,hogy valószínű a Digi bejelentés azért csúszott,hogy 670ft-os rv.kibocsátás még a részvényeseknek elfogadható legyen. az is valószínű,hogy a bejelentésig a nagyok is próbálták lent tartani az árfolyamot. Csütörtökön bejelentik,hogy lesz új nagytulajdonos és 670ft-ért jönnek a részvények,majd ma már meg is van a Digi :D AH is szerintem 2 héten belül jön karácsonyi ajándéknak :D Szép decemberünk lesz. 966ft 370milla most az a kérdés,hogy még az AH bejelentése előtt megyünk-e 1000ft fölé??? vagy majd utána? és lesz-e idén még meglepetés akvi??? és mikor lesz 1200fft?
ezért fizetek érte csak 2899et:)) mondjuk az a szerencséjük,hogy ha emelnek(persze kérdés mennyit) még úgy is olcsóbb lesz mint a matávnál így nem lépnek le.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.