Topiknyitó: Portfolio 2015. 03. 10. 11:18

150 milliárdnyi fiktív kötvényt sózott el a Quaestor  

Ugrás a cikkhez
Dúl a brókerbotrány, mellyel kapcsolatban az MNB alelnöke a parlament gazdasági bizottságának keddi ülésén beszélt. Windisch elmondta, hogy mintegy 150 milliárd forintnyi fiktív kötvényt bocsáthatott ki a Quaestor, mely ráadásul a Buda-Cashhez...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2015. 04. 11. 14:23
Előzmény: #5996  dexter
-nem is én minuszoltam- gute

-Kampány forgatókönyv "elbűvölő"
csak ez tényleg 2018 dala ott X-eltsz
saját belátásod szerint>szebb jövőt

Legszívesebben Felszámolásra biztatsz-
-itt károsultakat hova vezetnéd még el-
Csupa csupa befolyásolás>
mereszZenesz 2015. 04. 11. 14:19
Előzmény: #5990  Törölt felhasználó
Most miért kell megint sértegetni ? Ráadásul még be is skatulyázol... úgymint "buta", "elfogult" és a kedvencem: " érdekből kampányoló"

És az utobbit komolyan is gondolod, ugye ?
Szerintem te súlyos üldözési mániában szenvedsz, már ha megnem sértelek..
Törölt felhasználó 2015. 04. 11. 14:18
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2015. 04. 11. 14:15
Előzmény: #5996  dexter
>>>>>>>>>Áldozatok bocsánat<<<<<<<<<<
>majd nyunnyi felvilágosít ebben<
dexter 2015. 04. 11. 13:47
Előzmény: #5992  dexter
A mostani legutolsó javaslatuktól, amit a sok agyhalott fideszes képviselő biztos vagyok benne, hogy meg is fog szavazni meg még rosszabbak is, mint a kommunista kádár rendszer volt:
A kormánypártok hétfőn este záróvitára és kedden szavazásra bocsátják azt a törvényjavaslatot, ami elveszi a nemzeti parkok vagyonkezeléséből a védett földeket, hogy az NFA-n keresztül az kijátszható legyen oligarcháiknak.
Lenyúlják a nemzeti örökséget, mert 25 év szabadrablás után ez van még, ami értéket jelent, és még nem nyúlta le senki.

Ezek a szemét görények elveszik a jövőnket az önös érdekeikért. Ugyanezt csinálták pakssal, és most a nemzeti parkokat is kisajátítják, amely nem ezé az ocsmány bandáé, hanem a magyar embreké, a miénk és a jövő generációé.

A fidesz hívők most "boldogok", hogy orbánék ezt is ellopják tőlünk?
Törölt felhasználó 2015. 04. 11. 13:45
Előzmény: #5991  Törölt felhasználó
Értelek >hol a hungi meg se meri említeni?
(ezek egymástól félnek,az nem jó jel)
annak én iszom meg a levét!! Hunginál
Ők is belefutottak a bűncselekménybe!!
magyarul Kötvénnyel a semmibe-
>>>>>>>>>>ne legyen már távoli>>>>>>>>>>
Törölt felhasználó 2015. 04. 11. 13:40
Előzmény: #5993  Törölt felhasználó
(ó máj gát hát) együtt vagytok na lesz itt megmentés mindjárt-
Fellépés az inkább-
Törölt felhasználó 2015. 04. 11. 13:38
Előzmény: #5989  Törölt felhasználó
pénznyelő nagy vagy a műfajban
"Minden vállalati kötvényen 100%-ot bukhatsz. Állítólag értesz a joghoz. Ezt minimum tudnod kéne..."

-Ez nem találtam sehol egyenesben leírva-
milyen nadrágot adsz Te ezekre az ÚTTÖRŐKRE*-
LEÍRÁS- van némi szöveg KIEMELVE ez tény*
Olvasta 28-32old. mire végére értem az elejét elfelejtettem-
-Inkább bizakodnod kéne- merítenek-e a "kis emberek" jöhet a következő mentés!!BŰNCSELEKMÉNY történt ez vigasztal- Vajon bejutok-e ebbe a pályába a Hungáriánál....
-Mehetünk-e nnyunyuék után?!?? -Ennek van,lesz
aktualitása,én tudok várni.. igaz helyembe nem
jön semmi-
dexter 2015. 04. 11. 13:32
Előzmény: #5989  Törölt felhasználó
Ennyi. Csak az nem látja, hogy orbánék egy kommunista rendszert építtettek, aki vak.
Azért vannak még bicskanyitogató dolgok:
- embereken átgázolva teszik tönkre őket, hogy a saját klientúrájukat helyezzék előnybe (pl. földosztás, kishantos, alföldi gazdák)
- egy-egy döntés esetén soha nem számítanak a szakmai érvek, nincsennek hatástanulmányok (általában meg se kérdezik a szakmai szervezeteket; paks)
- államosítás akár az egyéni tulajdon kisemmizésével
- profit üldözése (persze csak ha nem az ő, vagy a klientúra zsebébe landol; lásd. MET, mészáros, stb.)

de tényleg oldalakon keresztül lehetne még sorolni...
Törölt felhasználó 2015. 04. 11. 13:27
Előzmény: #5983  ktamask
Friss hír:

"Erkölcsi kötelességnek nevezte a Quaestor-ügy károsultjainak kártalanítását a Tuzson Bence a Fidesz-frakció szóvivője szombaton Budapesten.

A kártalanítási javaslatról szólva kifejtette: arra számítanak, hogy minden Quaestor-ügyfél visszakapja majd a pénzét. A létrejövő káralappal kapcsolatban elmondta, hogy abba minden olyan pénzeszköz bekerül, amely alapot adhat a kártérítésre. Rendelkezésre áll a Befektetővédelmi Alap (Beva) forrása, a 30 millió forintig kiterjedő kártalanításhoz ezen felül szükséges pénzt pedig hosszú távon azoknak az intézményeknek kell állniuk, amelyek egyébként is befizetői a Bevának. Nekik ehhez áthidaló kölcsönt biztosít a jegybank. Mindezért cserébe ezen intézmények megkapják majd a Quaestor felszámolásából származó vagyont - magyarázta a frakciószóvivő." (MH)
Törölt felhasználó 2015. 04. 11. 13:24
Előzmény: #5988  mereszZenesz
Mindezt te is tudnád, ha nem lennél ennyire buta vagy elfogult... Esetleg érdekből kampányoló.
Törölt felhasználó 2015. 04. 11. 13:21
Előzmény: #5988  mereszZenesz
Sorolom:
- egypártrendszer;
- mindenről a központ, azon belül Viktor dönt;
- az elvileg elkülönült hatalmi ágak felett is uralkodik (rendőrség, bíróság helyett dönt, ítélkezik);
- minden állami intézményt, hatóságot pártosított kiiktatva az állnan eddig meglévő fékeket és ellensúlyokat;
- az állam rátelepedett a gazdaságra, 50% feletti újraelosztással szétadóztatja;
- ideológiai alapon beleszól a gazdaságba, emberek életébe (vasárnap mit csinálj);
- egyedi ügyekre visszamenőleg törvényt alkot;
- a törvényalkotás maga is komcsi rendeleti rendszer lett 1 nap alatt a parlamenten átvert, másnap hatályba lépő intézkedésekkel;
- iparágakat szüntet meg, ver szét tollvonással;
- iparágakat oszt újra ideológiával átszőtt, átláthatatlan, ellenőrizhetetlen módon;
- önkormányzati rendszert is kiiktatta (elvett tőlük mindent és föléjük ültetett egy helyi kormányhivatal rendszert dupla bürökráciával);
- a médiát olyan szinten pártosította, hogy elfogultabb a kormányzati híradás, mint a '80-as években volt;
- már a sport, kultúra területét is full a politika alá rendelte.

Mondjam még?

Full Kádár rendszer van.
mereszZenesz 2015. 04. 11. 12:53
Előzmény: #5986  Törölt felhasználó
Ne haragudj de tényleg nem értem milyen párhuzamot kéne látnom a mostani "szerinted kommunista magyarország" és az úgynevezett " A Kádár-rendszer " között.
Törölt felhasználó 2015. 04. 11. 12:25
Előzmény: #5969  Törölt felhasználó
""ez olyan, mint ha az E-STAR kötvényeseit a MOL-nak kellene kifizetnie. "

miért, a telekom/banki különadó az mi?
egyes költségvetési lyukakat pl a telenor pénzével tömnek be
Mi közük hozzá?"

Szerinted egy hibás lépés mellett érv egy másik hibás lépés?
Törölt felhasználó 2015. 04. 11. 12:22
Előzmény: #5971  mereszZenesz
Kádár rendszer van. Sokszor leírtam. Majd visszaolvasod.
ktamask 2015. 04. 11. 12:19
Előzmény: törölt hozzászólás
Itt volt még délelőtt.
Törölt felhasználó 2015. 04. 11. 12:14
Törölt hozzászólás
ktamask 2015. 04. 11. 12:06
Előzmény: #5981  ktamask
Na még egy utolsó gondolat.

Az, hogy most így kiállt a Quaestor mellett a kormány (BEVA...mivel ők fizetik), korábban a többi kötvényes csalásnál, lopásnál is így kellett volna kiállnia a többi kisbefektető mellett.

Ahogy mondták, ez egy eléggé spec eset. és 210 milliárdról van szó, nem 1-2ről.
ktamask 2015. 04. 11. 12:04
Előzmény: #5981  ktamask
Mindenki tudja, hogy nem járna semmi valószínűleg, ha a kormány nem intézi el, úgy ahogy, de ezért ne minket ostorozzon egyikőtök sem.

ktamask 2015. 04. 11. 12:03
Előzmény: #5980  csendben
Örülj, hogy a tőkét visszakapod.
Én örülök, a többiek meg le vannak sz@rv@.

Én is, ti is adófizetők vagytok!

Az hogy korábban máshogy történtek dolgok, most ezért legyek öngyilkos? mert Pénznyelő nem kapta vissza anno a kötvényes/tőzsdés bukóit?

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek