Én tartom a longokat,sőt még vettem is nap elején,remélem nem szakadunk be és talán amik is megtalálják a buy gombot:)
Tőlem akár mehet a mol is 20k fölé,én nem bánom...:)
Akkor ezt itt egy remek shortbeszálló nem? A mi kis indexünk eltévesztette az irányt, de előbb utóbb megtalálja, szóval esni fog nemde? Ez extra-profitot jelent, szóval nem tudom miért kell panaszkodni....
Amúgy meg tökjó, hogy mindenki azt nézi, hogy mondjuk az SnP futi merre kacsázik, aztán ha mi nem követjük le a nevetséges 0.3%-os mínuszt akkor egyből ki van akadva, hogy itt mekkora mutyi van meg minden...Hát megsúgom itt sincs nagyobb mint máshol. Főleg azért mert kinntről a Cs.Sanyi papát is úgy helyrerakják, ha akarják, hogy csak nézi. Ettől függetlenül meg lehet próbálni mondjuk az NYSE-en tradelgetni, csak akkor nem tudom, hogy mi alapján lőnék ki sokan az irányt, meg melyik tőzsdeindexhez próbálnának igazodni...
esik az egész világ, de a bux emelkedik mint rakéta :)
megáll az eszem, ezt a mutyi tőzsdét tényleg jobb elkerülni messzire
Törölt felhasználó2010. 01. 19. 09:40
Gyönyörű ez a kt, nem tudom eladni a longjaimat.
Már legalább 350-nél kellene járnunk. Viszont a hati inkább az snp futit követné, nem a bux-ot.
Törölt felhasználó2010. 01. 18. 21:36
Sziasztok.Azt szeretném megkérdezi , hogy kereskedik e valaki portfolio online keresztül,ha igen akkor milyen tapasztalataitok vannak?Tudomásom szerint csak annyi külömbség van az erste és a portfolio online között, hogy a brókerdíj alacsonyabb ill. 0,01% a számlán lévő összeg kezelési kölltsége.
nem gond, de fontos, hogy a szerszámnak a jó oldalán álljunk! :)
Én nem bánom a napot, sokkal biztatóbb a longom, mint hétvégén volt. Kis forgalmú emelkedés volt, futiutánzat,,,
1012 határidő
ELSŐ!!!!