magyar alapok végletekig lealázták a bux-ot és most utána fel huzzák a végletekig , hogy aztán visszaejtsék legkésőbb a választásoknál.
persze lehet , hogy most másképp lesz , de egyértelmüen óriási pénzeket keresnek írányított alapok, lehet hogy most néhány külföldi alapot is taccsra tették
miért venne már az egész világ magyar részvényeket:)) ezt magyarok csinálják, hiszen a külföldi részvények jóval olcsóbbak, azok még nem emelkedték ki magukat. Mint ahogy az esésben is Sorosra fogták, most is másra. Akkor is magyar érdekcsoportok végezték ki a kicsiket, most is azok végzik ki csak emelkedésben. Pénztárak, bankok, brókerek, állami alapok. A végén még jó hirt is bedobnak melyben napi 2000es BUX emelkedésekkel ütik ki a kicsiket. Eddig is jól jósoltam , figyeljetek rám nagyon.
Ha belegondolok igazad van, de nem a héten. Erre a hétre elég a mínusz ezer is. Csak legyen még pénzem majd az alján venni, ha egyszer végre beesik, nehogy addig mind eltapsoljam.
Apehbe mentem három órakor, csak a futikat néztem telefonon, becsszó azt hittem beszakadt a bux is. Erre jövök haza és mit látok? Vicc ami itt megy, az egész világ magyar részvényeket vesz????????????
Mszp szólt az összes állami alapnak, + nyugdíjpénztárnak, hogy egy hónap alatt minden pénzt a tőzsdére kell irányítani vételre. Ők veszik a MOl-t Otp-t.
Ha a %-okat nézzük és mondjuk a lengyelek és a csehek emelkedéséhez hasonlítjuk a buxot, akkor most 17300 pont körül kellene, hogy álljunk. Ehhez képest enyhén túlvettek minket! :-)
1012 határidő
ELSŐ!!!!