100 darab volt. az nekem sok, mert mind áttétbe lett volna. Azt pedig megfogadtam, ha egy mód van rá kerülöm:) Dt-re jó volt. tele vagyok rábával és matávval.
..szia..
azt még tardhatad volna...20 k a kritikus szintje...annak ha ma nem is,de holnap nekimegy...és szerintem át is viszi ebben a hangulatban,mert túl sokat esett 22.5-ről...ha addig nem is,de 21.3-ig felvárom..
..én sem..de irányba kell állni...pár nap happy jöhet...azután pedig jöhet a feketeleves,,,,bár az éven már számítanék komolyabb esésre...januárban viszont igen...
...most minden technikailag van lekereskedve...bux ma elhagyjahtja ezt a sávot..és akkor 22500-ig nem érdemes csak longban gondolkodni...
13.56 alapján azt hiszem át kell értékeljem a dolgokat.:(
Lehetséges hogy tovább kell tanulnom, hogy megértsek dolgokat, de szemészetre sem ártana menni mert én nem látom a dolgokat rózsaszínünek és közben többen állítják hogy pedíg az.
..na most értem haza...s látom hati longom záródott,bár túl korán 21500-nél...de nem bánom...bejött amire számítottam,kis forgalommal feltépték...
..ez a szint jó shortbeszálló lehetne,ha..usa visszaesne 1230-ról...de szerintem ma ezt is áthúzzák...így további long lehetséges...főleg ha a molt is meghúzzák...
..én azt figyelem...ezzel párhuzamosan nyitom a hatit...Egist még tolhatnák följebb...azt nyitóban is vettem...
1012 határidő
ELSŐ!!!!