Látom mivel keveset írok ide senki sem figyel rám, de végülis nem érdekes.
Csak a kérdésre válaszoltam, hogy mi volt ez a nagy lekötés.
De leírom mégegyszer MSCI miatt volt ekkora forgalom záróban.
MSCI indexben a magyar részvénykitettség csökkentése volt az előirányzott. Ezért kellett őket eladni.
ha azt nézzük hogy m30 tol iszonyatosan túlvett lett megint snp akkor nem feltétlen lesz zöld futi. Csainált egy alacsonyabb tetőt oszt jónapot
na jóccaka!
Nem, de biztosan nagyon kevesek tudják, mi volt. Egyébként valaki írta, hogy forgalommal estünk ma, pölö mol is. Ez nem igaz, forgalom épphogycsak átlagos volt. Kíváncsi vagyok, hogyan folytatódik reggel.
Magyarázat öntés! Hagyják a könyvet feljönni a végén meg kivágnak szép 10-20milla dolcsis pakkokat! Nagyok pucolnak kifelé!
Oti ékes példája ennek! Egész végig giga pakkal tartották a szinteket és picinyként tolták fel majd a végén immár másodszor hatalmasat borítottak rajta!
Sajnos még mindíg nem jöttem rá hogy mi okozhatta a záróórai szembefordulásunkat a többi indexel. Nem találtam rá semmiféle leírt magyarázatot, így a reggeli irányról is képtelen vagyok ésszerű elképzelést kialakítani.
igen, ez így van és itt el kell mondjam h kicsit akaratlanul is félrevezetlek bennetek, mert írásban nagyon drámaian fogalmazok, de valójában nem élem át ezt olyan drámaian, csak így bírom leírni, mondjuk ezen a main tényleg kiakadtam, olyan váratlan volt, gondoltam zár egy olyan minimum 19100, holnap ha amik jók újra 500 körül lesz a mol, és a röhejes az lesz, hogy lesz mármint 19500 holnap sztem.
Jaja, értem, oké. De nem is a kereskedés része érdekel hanem hogy ezt hogy lehet később a hullámelméletbe illeszteni. Figyelembe vehetők-e szintek meghatározásánál? Egy ilyen le-fel rángatás ugyanúgy hullámoknak számít-e mint ha a piac sokkal lassabban, "magától", hír nélkül csinálta volna meg...
Nincs mutyi mi,?
Nincs hát, nézz meg egy S&P órásat, van hogy brutal réssel nyit le aztán nap végére vissza húzzák.
Mi volt a mutyi? A réssel le, vagy a vissza húzás?
1012 határidő
ELSŐ!!!!