Aláírom, tényleg durva volt. De ha a stoppod átugrotta, akkor nem piaci stopot használsz, és a limiteset meg túl szűkre szabtad.. Mondjuk utána érdekes kérdés, hogy mit tegyél, mondjuk ki kéne zárni manuálisan. Persze itt most erre talán nem is volt idő.. Szóval értem a problémát, szar szitu..
ezt csak azért mondom, mert nagy mellénnyel lépsz nagy tőkeáttétes pozikba devizákon stoppok nélkül, és hatalmasat lehet néha oboázni.. nem csak a tőkéd bukhatod el, megfelelő vésztop nélkül, de lehet még viszik a házad is.. :P
Ez igaz! Mindenki pénzt akar keresni,főleg USA-ban,ahol majdmindenki részvényben tartja.Ezért nem engedik esni.
Törölt felhasználó2010. 10. 08. 15:16
az EURUSD emelkedő trendvonal még nem tört meg
sőt, most került megerősítésre, amíg nem törik meg
addig az amerikai határidős index emelkedésnek
is nagyobb a valószínűsége;
ráadásul ezzel a csúnya leszurással a korrekciót szinteket
is érintette;
nagyon nagy sírás lesz belőle, ha tovább emelkedik
ugyanis eddig sem volt sok akadálya de mostmár
ezek is eltűntek;
A megnövekedett volatilitásból azért én arra következtetnék
(ez csak az amerikai határidőre és az EURUSD-re vonatkozik)
hogy most már egyre többen tartják a kezüket
a long close ponton; kezdőthet a relizálás;
a shortosok viszont még gyorsan (röviden zárnak)
szóval átmenet, talán most kell távol maradni
és egy ütemet kivárni,?
apropó 7400-s oti... nekem van egy olyan teóriám egyébként, hogy azt szándékosan a külföldi intézményiek azért húzták fel, hogy csináljanak egy jó kiszállót az egy évvel ezelőtti válságban bentrekedt pozijaiknak... szvsz.... ergo kicsi az esélye, hogy a következő években olyan szintre menjen az oti.. legalábbis nincs érdek ehhez...
Az mindenesetre látszik, hogy csak lassan javul a helyzet a világban. Ettől függetlenül pl. Nasdaq az egekben. Fogy a levegő odafent. Kell némi korrekció most már, csak utána mehetünk feljebb szerintem.
sajna nem ez volt az első eset.....kicsit durva volt az oti 400-175-400 kör.... aki meg tudta játszani annak gratu.....
az a baj, h amit kín-keservesen egy-két hét alatt összeszedtem kb 80eFt(napi 5-10e forintonként), most egy szempillantás alatt minuszba fordult....... és úgy, h hiába védtem magam stoppal, esélyem nem volt nyerésre..... (legalább is ha a TA-t nézem) no mindegy, a hiba bennem kell legyen, mert sokan mások meg nyertek..... de több pénzt tőlem már nem vesz el senki a BUX-on.
Milyen válságbeli különbséget éreztél 7400,és 4400-as otp árfolyam között?
semmit, csak spekuláció, mindannyian azért vagyunk itt hogy pénzt keressünk.
A mostani dollárgyengülésnek komoly okai vannak.
Nem kéne,hogy ez automatikus emelkedést okozzon a tőzsdéken,hiszen baj van,és megint a pénznyomdára lesz szükség! Messze nincs még vége a válságnak.
no, srácok azt hiszem mától abbahagyom a kereskedést a buxon! csak az otp stop és a háti stop szivatott meg......behúzom a bukót és máshová viszem a kockáztatásra szánt pénzem. Mindenkinek sok pénzt kívánok a jövőre nézve!
1012 határidő
ELSŐ!!!!