Mol szempontjából bíztató az esésre nézve hogy otifórumos ujfiu tegnap belevett, és ő mindig a csúcson vesz. :)
Az a gond hogy a külföld számára jelenleg csak az oti létezik, a többi papír teljesen önálló életet él. Valóban érthetetlen.
20500 alatt. De nyilván addig sok idő van, és változhat a kép.
Otp szépen követi az esős csatornát hosszú ideje.
Ricsi hol felmegy 10%-ot, hol meg esik pár nap alatt
Telko nem érdemel szót
Mol kezét kellene elengedni tartósan.Érthetetlen miért tartják ennyire fent régóta.
Igen. De most mondom hosszabb távra gondolkozok, mert nincs időm DT-zni. Hát lehetett volna jobban is nyitni. De nem hittem volna chartok alapján, hogy 22800 fölé megy a hati. Látom szarvasvadász is 22870-et látott max bele.
Ha ma 22800 alatt zár a hati, akkor számomra az megerősítés lesz...
Most ma nagyon látszik, hogy realizálós nap van. Egy birkával a molt feltépték nyitóban, és azóta csak verik be. Gondolom a CD most száll ki, hiszen felminősítette pár napja.
kraszibcs: én ezért szoktam az 1. pozit 1/3-ad tőkével nyitni. Így van lehetőség bővíteni:)
Törölt felhasználó2010. 09. 02. 09:58
Rövidnadrágos szép napot!
Még jó hogy csak 1-et nyitottam vissza tegnap, mert most a töbivel már jó az otp-m, stopok a helyükön, nyeröben! :))
Nem teljesen őszinte a vigyorom jelenleg, max 22870 körülig vártam csak föl, de amint short setup pont alakul ki, állomány bővítés esete fog fennforogni csúnyán.
Kedden reggel 21870-en én is visszavettem a shortjaimat, de tegnap túl korán kezdtem az újbóli shortolást.
Nyitóban bővítettem és megfogadtam, hogy csak napi 1-2 alkalommal nézek rá. Nem ugrándozom, most is melózok.
Kwi, szerintem te Prechterről beszélsz, én armageddonról biztosan nem. De mondok mást: a rajz, amiket hónapok óta belinkelek, az egy bull bux1012 hullámképe Minor hullámszinten és a fölött. Ez azt jelenti, hogy zarmageddon egyáltalán nincs benne jelenleg, csak egy számomra kellőképpen vonzó mértékű lejtmenet.
Lesz olyan is, ha úgy látom (és nem azért, mert Prechter vagy bármely más elvakult követője mondja, hanem mert én úgy látom).
Apropó bull: Pug barátunkat is érdemes esténként megnézni a vérmedve Daneric kontraindikátoraként, nagyon szépen elemez ő is:
Tegnap keveset voltam gépnél. De nem fordítottam, nem stoppoltam, hanem bővítettem max pakkra. Most a hosszabb távra szokásos állomány van, és nem DT. Ráérek tartani 1 hónapig. Mostantól keveset tudok DT-zni egyéb elfoglaltságaim miatt.
Bár most bukóban vagyok, de csak 23200 fölött kezdenék elgondolkozni...
Eddig tetszik, hogy a prompt bux milyen gyorsan esett 300 pontot (30 perc kb).
1012 határidő
ELSŐ!!!!