jaja nekem olyan 940 korul van
hat ez igy buko lesz ev vegi zaroban mert ugy tunik 22 ala nem akarjak engedni
pedig ugy szamitottam egy szep atlagos 21500 koruli zarora
Igazából minimális az eltérés a díjaikban, kbc-nél 0,25% a prompt, de daytrade-nél már ugyanúgy 0,15% mindkettőnél, hati meg kbc-nél 10ft-tal olcsóbb. Mondjuk kbc-nél nincs havi számlavezetési díj (ersténél asszem 150ft).
Tény h ersténél elég gyakran nem frissül az ajánlati könyv, de amúgy más gond nincs vele; egyedül azt utálom h ha bankszámlámra akarok átvezetni, akkor fel kell hívni őket h jóváhagyják az összeget.
Szia! A KBC rendszerével tapasztalataim szerint kevesebbszer van probléma, mint az erstével. Az erstében pl rendszeresen nem frissül a könyv, belassul a rendszer. Nálam ma is a legjobbkor:(
A KBC-nek a webrokere is jó. Olcsóbbnak jóval olcsóbb, de nincs bef.hitel pozíció, ez hátrány.
A KBCnél nagyon jó lekérdezési lehetőségek vannak, pl. nettó pozíció, egyéb statisztikák (nyereség-veszteség, stb)
Tarthat több számlát is az ember, mindegyiket a maga előnyéért.
Törölt felhasználó2009. 12. 30. 21:10
Sziasztok! Azok segítségét kérném, akik ismerik a KBC Equitas rendszerét.. Jelenleg az Erste Netbrokerrel kereskedek, de az alacsonyabb brókerdíj miatt a váltáson gondolkodok, a KBC kedvező alternatívának tűnik. Emlékeim szerint viszont korábban előfordult, hogy a Peti működését kritizálták a fórumon, erről kérdezném az esetleges felhasználókat.. Szívesen olvasnék véleményeket, tanácsokat működésével kapcsolatban, esetleges összehasonlításokat a Netbroker rendszerével..
Köszönöm válaszotokat.
Azt hittem átmentén a chapai-on és nem tudsz/akarsz visszatérni. Találtál egy jól pókerező csinos goaud (nem tudom, hogy írják) lányt világító kék szemekkel.
21380-ról, gratula, lassan ki kellene venned
1012 határidő
ELSŐ!!!!