Hello minden6o. Ja ,fotex fun vagyok, de csak terdig allok a ...-ben,-ban.Ugyhogy meg ha szarnyalna vagy esne mint a küü az se izgatna fel rendesen. Nagyon tipikus gyenge nap.Kene valamit venni is, de nem tudom, hogy mit. Hat te mit unatkozol erre ahol mar csak a magam fele jomadarak jarnak ?
szerintetek mi lesz ezzel a fotexel?beborul?1orá n belul fel kell állnom a gép elől és nem akarok egész nap idegeskedni.... meddig mehet lefele és ha lemegy akkor ujra indulhat vagy lecsuszik vissza 200ra?
ez jó, köszönöm! csak nem értem, azzal a 400 Ft-os sms-sel tölthetem le a régieket is, vagy csak a prémium előfizetéssel? bocs ha nagy hülyeséget kérdezek!
Ezt megteheted itt a portfolion is; A fooldalon, balra leled a reszvenyek listajat, ra klikkelsz amelyik erdekel, ettol knyilik egy uj ablak, ott megleled amit akarsz. Remelem tudtam segiteni. udv .
Az elkövetkező jelentési szezon két meglepetés papírja:FHB,Rába. Rá ba:korábbiakban leírt pozitív folyamatokat a piac még nem megfelelően értékeli. FHB:a jelzáloglevél visszavásárlások szép jövöbeni profitot jelentenek-elemzői felminősítés(+ újra beinduló lakáshitelek) Tovább á a fenti két részvényt várhatóan nem érintik jelentősen a várható külföldi tőkekivonások(tőkepi aci)
Törölt felhasználó2005. 04. 08. 09:23
180 napos átlagár 4055 ft. Osztalékfizetés előtt biztosan 4500 felett lesz (ez csak nagyon alhangon számolva!). És nagyon meglepne a dolog ha az osztalékfizetéskor a Kafijat Kft.-nek lenne részvénye (ez az ügylet kb 50 ft-tal növelné a 180 napos átlagárat.) Kockázatcsökkentés céljából én mindenféleképpen tartok Antennát a portfoliómban.
Törölt felhasználó2005. 04. 08. 09:23
Jó reggelt mindenkinek! Érdekel t vagyok a dologban, de szerintem a Graphisoft könyve ettől függetlenül is biztatónak tűnik...
hat elnézegetve a dolgokat nekem zizis egy napom lesz... :( nem állnak valami rozsásan a hazai papirjaim... Van egy olyan érzésem, hogy ez a péntek nem pozitivan lesz bolond...:(
Törölt felhasználó2005. 04. 08. 08:49
lanyha lesz mai is a nap, sztem csugás várható, antenna esni fog, tuti, alacsony lett az osztalék igy inkább sokan már msto a biztosra mennek míg a vételi oldalon 4500ft adnak érte addig az eladásin már!!4250-ért odaadják valszeg be fog zuhanni ennek hatására de ez csak szvsz
TIPPSAROK