Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 07. 19. 19:02

Devizakereskedés Fehéren-Feketén  

A pénteki nap legfontosabb eseménye a brit GDP 10:30-kor. Ha az adat jó, akkor a Gbp újra szárnyalhat.

A Gbp-Jpy kitörés gyanús, csak épp egy catalist kellene a rallyhoz. Talán a GDP lesz az........

devizaTrader
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 03. 26. 21:00
Előzmény: #487  roy
Én amondó volnék,hogy először tessenek csak végig csinálni egy évet jó tisztes haszonnal, aztán majd ráérnek foglalkozni az urak adózási kérdésekkel is.
És könyörgöm ne feledkezzenek meg arról egy pillanatra sem, hogy a demo kereskedés nem azonos korántsem az éles játékkal. Leverage, risk management!!! (és még vagy száz felkiáltójel)
Törölt felhasználó 2008. 03. 26. 20:01
Előzmény: #498  Bobojsza
Bobojsza !
értelek
ezt a lehetőséget én keresem
még EOD data is jó
Bobojsza 2008. 03. 26. 19:37
Előzmény: #497  Bobojsza
irányult
Bobojsza 2008. 03. 26. 19:30
Előzmény: #496  Törölt felhasználó
Malev lehet, hogy én nem értelek vagy a kérés irányúlt másra.
A kérdés:

"Esetleg valaki, hogy amibrokerbe honnan szerezhetnék forex adatokat. Nem kell real-time, csak intraday legyen."

Erre írtam amit írtam.
Tehát nem akarok tőzsdei adatot importálni az MT4-be.
Törölt felhasználó 2008. 03. 26. 19:11
Előzmény: #495  Bobojsza
Bobojsza !

Tudsz ilyen brókert?
én csak olyat amelyik a forexen kívül olajat, aranyat és ezüstöt enged MT4-en játszani( hogy a bronz miért maradt ki nem tudom).
részvényeket pedig csak másik platformmal lehet követni
Bobojsza 2008. 03. 26. 19:06
Előzmény: #494  Törölt felhasználó
Szia malev!

Én MT4-et használok devizára. Lehet tőzsdei papírokkal is kereskedni de az brókerfüggő.
Nállam nincs más csak deviza.
Törölt felhasználó 2008. 03. 26. 19:00
Előzmény: #493  Bobojsza
Bobojsza !
MT4-be tőzsdei adatokat lehet importálni?
nem forex!
Bobojsza 2008. 03. 26. 18:56
Sziasztok!

Kérdezted az oldaladon a FOREX adatletöltést Amibrokerbe.

Két lehetőséget próbáltam mind a kettőhöz kell MT4
Mondjuk így már nem sok értelmét láttam az Ami használatának.

1. ver
MT4 napi chart (D1)
file mentés másként pl. EURUSD.csv
azt a szokásos módon megeteted az AMI-val
mint a HORGÁSZ adatait

2.ver
Van egy expert + hozzávalók amit felteszel az MT4 chartra pl M15-re és autómatikusan eteti az Amibrokert. Ha ez érdekel megkeresem.
Szia
Törölt felhasználó 2008. 03. 26. 18:31
Előzmény: #489  Törölt felhasználó
Hello samatani!

Hát tudod nagy marhaságogat írsz, ebben az a jó, hogy talán szóllásra ingerled azokat akik valóban értenek hozzá.

üdv.
Törölt felhasználó 2008. 03. 26. 17:59
Előzmény: #490  Törölt felhasználó
Összeszedtem pár dolgot. Kiraktam az oldalra.

link (kis reklám)
Akit érdekel, olvassa el nyugodtan, hozzá is lehet szólni bátran.

Samatani!

Jó a hozzászólásod, tetszik.

Üdv
Törölt felhasználó 2008. 03. 26. 17:07
Előzmény: #489  Törölt felhasználó
kösz samatani, végre látok kiutat és esélyt rá, hogy kereskedhessek.
Törölt felhasználó 2008. 03. 26. 16:21
Előzmény: #487  roy
Mint irtam en a Bpforexnel vagyok,de valojaban nem,mivel a Bpforex a luxemburgi WHSelfinvest nevu ceg magyar brokere,ami azert jo,mert segitenek neked lezongorazni magyarul mindent,de ettol te alapjaban a luxemburgiak ugyfele vagy.

Adozas.MO on 36szazalek az ado,ami azt jelenti hogy maganszemelykent almodba se jusson eszedbe a devizazas itthoni cegnel.
Tehat marad a kulfold,de olyan EU oerszagot se valaszz ahol nincs banktitok,vagyis az adott brokerceged,bankod kulfoldrol adatot szolgaltat az APEH nek amibol ezek a trogerek felelossegre tudnak vonni.Tehat ezek az orszagok,s cegei is kilove.Europabol maradnak a banktitkosak,Svajc,Luxemburg...stb.Elobbi es utobbi orszagoknak utana tudsz nezni.Ezek a cegek semmifele infot nem szolgaltatatnak senkinek semmirol,banktitok reven.
Ha penzt csinalsz naluk,abbol nem vonnak le semmilyen adot,mert elmeletben kulfoldrol vagy bejegyezve,es az adot abban az orszagban kene fizetned ahol elsz.De mivel APEH papir nem jon toluk szarsz az egeszre.Ertitek?
Nezzuk,hol elunk?Magyarorszagon?
Nekem pl va Angol jogsim,lakcimem igytehat gyakorlatilag Angolkent nyitok szamlat mivel ezek alapjan nyitjak meg,de lehetnek Ir is,vagy Sved is,mert jogosult vagyok ott is papirokra igy ott is elhetek,ha akarok.Mar csak ezzel hulyerekeverheted az APEH ot.
De mondok nektek egy morbidabb,de sokkal frappansabb megoldast.
Keresel egy hajlektalant,kipofozod,nyitsz a nevere egy egyszeru bankszamlat amirol a kinti ceghez utalod a penzt,megcsinalod neki a brokerszamlat,de a szamlaszamot,meg az aktivalo kodot te veszed at,amivel hozzafersz a felulethez,ha ez megvan,akkor a hajlektalannal iratsz egy totalis meghatalmazast a normal szamla kezelese felett.Innentol kezdve tiszta a palya felrakod ra az osszeget,azonnal elutaljak,igy semmi nem marad rajta nincs mit levenni rola,ha hajlektalanunk okosabb lenne mint gondolnank,a platform jelszo meg nalunk van.Penz a cegnel,nyomhatod.Meghatalmazasod mindenhez van,de rolad ki tud?Ha megis gebasz van lovet felmarkolod,tarsasvallalkozonk utan meg nyomozhat az apeh ahogy akar...
Higgyetek el ezernyi variacoja van hogy az osszes hasznot zsebrevagd a Devizan,csak MAGYARORSZAGOT NAGY IVBEN FELEJTSETEK EL es GONDOLKOZZATOK!
Törölt felhasználó 2008. 03. 25. 21:20
Valaki van köztetek a Bpforex-nél??
Tapasztalat?
roy 2008. 03. 25. 20:03
ahogy samatani mondja úgy van az adózás szerintem is . fél éve vagyok náluk megbízható cégnek tartom őket. a spreadek nem a legkissebbek. van magyar nyelvű kapcsolat tartójuk bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzájuk. mindig korrektül segítettek amiben tudtak. az adózást ne kérdezdd ,abban ők is a hivatalos verziót mondhatják csak.
Törölt felhasználó 2008. 03. 25. 19:40
Előzmény: #485  Törölt felhasználó
SŐT!!!

Kedves Portfólió!

Amennyiben tudnak, kérem segítsenek nekünk eligazodni ezen kusza szabályok között.

Köszönettel:
Törölt felhasználó 2008. 03. 25. 19:38
Előzmény: #482  Törölt felhasználó
Robbaj!

Ha magánszemélyként nyitsz egy számlát magyar brókerégnél és forexelsz bankközin, levonják a 36%-ot minden nyereséges ügyleted után. Ez biztos. A többit nem tudom. Támogatom, hogy szedjük össze ezen tudnivalókat. Hasznos lenne.
Törölt felhasználó 2008. 03. 25. 15:21
Szevasztok végre egy devizás fórum! Még csak demózok a Bp forex felületén,de elég jónak találom.
Többször hívtak már,de rámenősnek nem találtam őket, eddig.Rengeteg kérdésem lenne még mind adózással kapcsolatban,mind pedig ,hogy melyik cég megbízható??
Egy barátom a Budacash-nél van ő elég eredményes.
Törölt felhasználó 2008. 03. 25. 00:14
Előzmény: #474  Törölt felhasználó
samatani,

nagyon szívesen kérnék tőled részletesebben is tanácsot. Esetleg e-mail? Te miota csinálod? Mert én csak attol tartok, hogy ha az APEH-nak mégis eszébe jutna és megoldaná, akkor 4 évvel ksőbb kamatostul, bbüntetéssel mindent lefoglalna...No meg jobb lenne, ha nem kéne egy uj szervert megtanulnom,.. :(

És hogy lehet az általad említett luxemburgi intézetnél számlát nyitni? Itt Mo-n hova kell bemennem? Van esetleg egy címed, vagy amivel rákereshetek neten az iroda címére? Kösz előre is
Törölt felhasználó 2008. 03. 25. 00:06
Előzmény: #481  Törölt felhasználó
dokitomi,

nekem továbbra sem világos...pl. a külföldi bankok nem vonnak le semmit automatikusan, és én arrol se tudok, hogy a global fx levonna bármit automatikusan. Igy nekem kéne bevallani. És még az sem világos, hogy nekem rengetegen beszéltek 36% + 14% Eho-rol...az meg mi? akkor most 50%? És ti hogy kereskedtek? ha 50% a nyertek után, és nem vonható össze a vesztesekkel,. akkor ez totál csőd, nem lehet belőle keresni...
Törölt felhasználó 2008. 03. 23. 21:17
Előzmény: #480  Törölt felhasználó
Dokitomi!

Minden jót!
Üdv

Topik gazda

aktív fórumozók

friss hírek További hírek